Wednesday, February 17, 2010

WCSB_Oil_Econ

Länsi-Kanadan eri muodostelmien ja alueiden tuottoja Emerge Oil & Gasin(EME) helmikuun sijoittaja-presentaatiosta. Luvut ovat Peters & Co:lta viime vuoden toukokuulta, joten Cardiumin tuotot eivät koske frakattuja kaivoja, joiden tuotot ovat selvästi paremmat. Hintana käytetty WTI $69.



Kaikki kulut mukaan lukien parhaisiin vuosituottoihiin pääsee:

1. Peavinen Beaverhill Lake-öljy
2. Lloydin-alueen vertikaaleilla
3. Nisku
4. Bakken-horisontaalit(ilmeisesti Viewfield)
5. Wabiskaw-horisontaalit

Cardiumit olisivat varmasti viiden parhaan joukossa, jos olivat mukana, koska infrahan tuolla on valmiina ja geologian puolesta ainakin Pembinan-ydinalueen kaivot tuottavat paremmin kuin Viewfield Bakken-kaivot.

Tuotot ovat muuttuneet merkittävästi frakkien yleistymisen jälkeen Cardiumin lisäksi Shaunavonin, Vikingin ja Doe Creekin osalta. Raskaan öljyn tuotantoon frakeilla ei juuri taida olla vaikutusta.

4 comments:

tabasco said...

Ei tosiaan kovin informatiivinen graafi jos frakit eivät ole mukana. Tuon mukaan full cycle ROR negatiivinen useimmille (tälläkin hetkellä aktiivisille) esiintymille.

Spicer said...

Eihän tuossa tosiaan ole juurikaan informaatiota ja sekin mitä on, on hieman epäilyttävää esim. noiden Frobisher-kaivojen osalta.
Meinasin eilen poistaa koko postauksen samantien, mutta ei tässä blogissa ole kyse laadusta vaan määrästä.

tabasco said...

Ei ollut tarkoitettu kritiikiksi blogia kohtaan. Näkeepähän tuosta ainakin miten frakkaus on parantanut tuottoa.

Spicer said...

Taulu näytti pikavilkaisulla käyttökelpoiselta, joten koppasin ja vasta kun olin liittänyt sen postaukseen huomasin tiedon olevan pahasti vanhentunutta ja mielestäni epäluotettavaa. Frobisher-kaivot ovat pääasiassa erittäin tuottoisia, selvästi tuottoisampia kuin Bakkenit, kun ovat matalammassa ja ei tarvitse frakata. Noiden half-cycle ROR on lähempänä 100 kuin kuvassa olevaa 40.

Kritiikki ei ole vain sallittua vaan hyvin tervetullutta.