Monday, February 15, 2010

Otsikkoeritelmä

BHP primes bit for Falkland debut

Kolmas konsortio mukaan porauskampanjaan.

Spud date looms for first Falkland probe

Argentina blockades Falklands ship

Shell ‘may spin off North Sea assets’

BP may acquire Calgary firm in $1.2-billion deal

Seadrill pays for better health
"Seadrill sends employees to Denmark to weight loss centers and pays for it"

Kyse ei vain (tai ehkä lainkaan) ole paremmasta terveydestä, vaan sitä että Norjan viranomaiset aikovat kieltää ylipainoisilta työn NCS:llä.

Saudi speeds up CO2 plans
"The kingdom plans to inject 40 million standard cubic feet per day of CO2 into the field, and has said this is part of the global push to trap emissions rather than because it needs to enhance oil recovery from the field"


Petrominerales Produces Candelilla-2 at Over 15,800 bopd and Cases Yenac-1 as Another Potential Oil Well

Yritän tässä muistella minkä vuoksi en omista PMG:tä. Siihen on syy ja se on varmasti erittäin hyvä...

5 comments:

Anonymous said...

Omistatko PBG:tä? Sitä kautta ainakin omistan itse ^^

tabasco said...

PBG on taas ollut hiljaa turhan pitkään. Toivottavasti tuotanto on saatu käyntiin ilman uusia ongelmia. Petrominerales tosiaan jaksaa yllättää positiivisesti. Petrobakkenia taas en niin kauheasti välittäisi omistaa. Toisaalta luotan PBG:n johtoon koska ovat vuosien saatossa tehneet paljon hyviä siirtoja.

Anonymous said...

Omistaako muut PA Resourcesia? :)

Anonymous said...

Omistetaan pikkuisen. Toisessa salkussa hieman plussalla, toisessa -10% tällä hetkellä.
Ei mikään suuri suosikki, mutta uskon että eiköhän tässä vielä päästä pikkuisen tiliäkin tekemään, kunhan tuotantoluvut lopulta nousevat tämän vuoden aikana.

Spicer said...

Ei ole tällä hetkellä PBG:tä, Mineeraleita on nyt. Helkkarin tyhmää ostaa näillä hinnoilla vaikka en ole nähnyt minkäänlaista arviota Candelilan koosta(voi sellainen olla mutta itse en löytänyt sitä). Mun tuurilla on joku parin miljoonan ylipaineistettu pooli.

Hassua, kun PBG tuli ensimmäistä kertaa vastaan Oslossa vuonna 2006 yhtiön nimen vuoksi suhtauduin skeptisesti yhtiöön. Ei ollut uskottava nimi öljy-yhtiölle. Kaupankäyntikulujen puolesta olisivat voineet jatkaa Norjan listausta, mutta vaihto tuolla oli surkeaa.

PBN:n Cardium siirto on hieman yllättävä ja tuli jossain määrin myöhään. Albertassa saattaa taas olla tekeillä rojaltisäännöstön hientaa, tällä kertaa ehkä parempaan suuntaan tuottajien näkökulmasta.