Thursday, February 18, 2010

Delphi Energy Reports

Ovat poranneet kaivon:
"At Bigstone, Delphi has brought its first Cardium horizontal oil well (0.55 net) on production. During clean-up flow after a multi-stage frac completion, the well produced approximately 985 barrels of oil per day ("bbls/d") over a five day period during which the well recovered 100 percent of its frac load fluid. The well has since been placed on production and over the past 14 days has averaged 530 bbls/d of 50 API light oil and 600 thousand cubic feet of natural gas per day ("mcf/d') for a total of 630 barrels of oil equivalent per day ("boe/d"). The well has been flowing against a line pressure of 700 kPa and will be equipped with a pump prior to break-up. The Cardium formation penetrated by this well is approximately 10 metres thick and is estimated to contain 8 to 12 million barrels of oil in place per section"


Tuo on kyllä aika lähellä kondensaattia, mutta tuottoisa kaivo.

6 comments:

tabasco said...

Cardiumin sweetspot vaikuttaisi olevan tuossa Bigstonen paikkeilla, Pembinasta luoteeseen. Cardium on siellä paksu ja nestepitoinen, vaikkakin syvemmällä. Muita poraajia ovat ainakin Vero ja NAL. Myös lähistön kaasukaivot ovat tuottoisia (Peyto).

Spicer said...

Aivan läntisin kärki on karttojen perusteella kaasua, mutta nesteitäkin tuolla on. API asteikolla tuo on aika lähellä kondensaattia. Peyton nestetuotanto on pelkkää kaasun sivutuotetta ja suurelta osin kondensaattia.

Penn Westin raportissa oli tällainen:

"Our most recent success comes from an area that many have dismissed as being in the "water flooded" part of the Pembina Cardium. We recently drilled a well in Pembina Cardium Unit #9 that has commenced production at rates in excess of 800 boe per day"
Ei mainintaa mahdollisesta water cutista.

Bellatrixia vähän silmäillyt. On noussut jonkin verran, mutta intuitio väittää vielä olevan 50% tilaa ylös päin. 81 netto osiota Cardium-potentiaalia omaavaa maata. Kartan perusteella arvioiden vähintään puolet voisi olettaa olevan hyvää maata. Geologian vaihtelevuus ja aiempi tuotanto(tyhjennys) huomioon ottaen kolme kaivoa per osio. Keskim. WI 61%. Reservit 150 000 per kaivo(tämähän riippuu geologiasta, horisontaalin pituudesta ja frakkien määrästä ym.).40x3x150 000x0.61=10.98 milj. Yli 30 dollaria kassavirtaa per tynnyri eli 300 miljoonaa.
EV tällä hetkellä muistaakseni reilu 500 miljoonaa.
Väärässä oon olluna usiast.

tabasco said...

Bellatrixia on salkussa, kuten myös Veroa. Näistä olen Verolle arponut isomman odotusarvon. Mutta kauneushan on katsojan silmässä.

Tuollainen kaivo näkyy Rig Scoutissa:
LEGACY ET AL HZ MAXHAMISH A-C018-J/094-O-11
Spudding näyttäisi olevan 15.2., mutta activity on "rig released". Mitähän mahtaa tarkoittaa. En osaa sanoa oliko tuo nyt sama kaivo kuin se jonka spudding oli taannoin merkattu olevan 2.2., mutta niillä main se sijaitsee.

SOGia tuli sipaistua salkkuun.

Tuntuisi että Pembinan WF alueet on jo reitetty vertikaaleilla melko tarkkaan.

Spicer said...

Scoutissa näkyy kaksi Legacyn kaivoa: 20. tammikuuta lisensoitu(202 D028J/094O11 00) on porattu(rig released) ja tuon jälkeen tehdään mahdollinen frakki, 4 helmikuuta lisensoidussa(200 C059J/094O11 00) lukee "prep to spud" eli porausta valmistellaan, todennäköisesti ensimmäisen kaivon porannut rig on aloittamassa kakkosta.

Osake repäisi eilen taasen ylös päin ilman tiedon murustakaan.

Tuolla näkyy myös kaksi EnCanan vanhaa vuonna -97 lisensoitua kaivoa, joissa spud date 16.02.2010. Nuo ovat mahdollisesti niitä SOGin mainitsemia kaivoja, joiden work over kuuluu farm inin ehtoihin. Varmaan frakkaavat(perforoivat) ne tai ehkä tempaisevat horisontaalin pätkän jatkeeksi.


Cardiumilla on useampia alueellisia sweet spotteja, mutta olen ymmärtänyt että se makein ja tuottoisin
(paksuus ja huokoisuus) kohta on juuri Pembinan keskellä ja tuolta on historiallisesti tuotettu eniten.

tabasco said...

Historiallisesti makein paikka on varmasti Pembinan keskellä, mutta hz-kaivoille ei taida olla siellä enää paljoakaan tilaa. Näin voisi väittää Bonterran porausohjelman perusteella.

Voisiko tuosta noususta päätellä että eka kaivo ei ollut kuiva. Varmaankin kaivon onnistumisesta saadaan viitteitä jo ennen frakkausta.

Spicer said...

Jotkut paikalliset sijoittajat käyvät porauspaikoilla hakemassa infoa, mutta en tiedä voiko kurssin liikkeestä päätellä mitään, ehkä liikkui vain markkinoiden mukana.


Arcan näyttää saavuttaneen menestystä jälleen uuden resurssin frakkauksella.
http://www.marketwire.com/press-release-canada/Arcan-Resources-Ltd-Announces-Successful-Results-From-Its-First-Horizontal-Multi-Stage-TSX-VENTURE-ARN-1119469.htm