Thursday, October 22, 2009

Toteutuneita toimeksiantoja

Viimeisen kolmen viikon ajalta.
Ostot:
Seadrill
Crescent Point
Lundin Petroleum
Bellamont Exploration

Seadrill kiintiö on täysi, veivailua voi jatkaa. Crescent Pointtia tekee vieläkin mieli lisää, mutta halvemmalla. Bellamontissa riski on suuri tai ainakin näyttää olevan suuri.

Myynnit:
Midway Energy

Yhtiöllä on hyvin vaikuttava johto, junnuista viiden parhaimman joukossa, mutta yhtiön maan potentiaali näyttää rajalliselta. Säilyy tarkkailussa.

2 comments:

Anonymous said...

Kiitos valaisusta.
Et varmaan pahastu jos vähän peesailee, sipaisin ripaisun Bellamonttia, täysin omalla vastuulla naturligvis.

Tänään onkin tullut osteltua ja myytyäkin, mm. Alliance Oil rippeet vaihtui siitä spekulaatiosta muihin.
Salkku niin öljypainotteinen kuin olla voi, tosin suht. paljon käteisenä myös. Miettinyt pitäisikö osa käteisestä laittaa Crescent:iin, toisaalta ei saisi rikkoa pyhää lupausta kunnon sotakassasta, joka oltava likvidinä silloin kun sitä tarvitsee.
Kunnon dipissä kait se Crescentkin notkahtaa muiden mukana.
Päättäväisesti vaan tuo isosetä fed pitää kurssikäyrät asennossa.
Vai onko tämä vaan sitä ettei ole varoille järkeviä vaihtoehtoja olemassa, en tiedä.

Spicer said...

Tämä BMX on suuressa määrin Grimshaw-spekulaatio ja melkein tunnen turskan tuoksun nenässäni. Kävin suurennuslasin kanssa läpi noita johdon tiedotteita alueesta ja poraustuloksista ja teksti oli johdonmukaista ja tutkailin aiempia löytöjä noilta tienoilta. Jonkilainen kysymysmerkki on miten horisontaalin tuotanto etenee eli kuinka lujaa tuotanto tippuu.

Crescentissä yksi suuri kysäri on waterfloodit, eli saadaanko recovery factorya nostettua vedellä ja kuinka paljon. Bakkenin länsiosassa se on toiminut, mutta öljy on tuolla raskaampaa. CPG:n pari vuotta sitten ostamalla Pilot Energyllä oli Bakken-waterflood pilotti projekti, mutta mä en ole täysin selvillä sen tuloksista. Hiilidioksidi mitä ilmeisimmin toimisi, mutta se on kymmenen jopa kaksikymmentä kertaa kallimpaa kuin waterflood. Saskatchewanissa on jo infraa valmiina Weyburnissa ja tuolta varmaa vapautuu jossain vaiheessa kapasiteettia. Crescent muistaakseni omistaa muutaman prosentin tuosta Weyburn-projektista, taisi tulla Talisman-ostoksen mukana.