Friday, October 16, 2009

Piste?

Kysymys mahdollisille lukijoille: Kannattaako tätä copy-paste ja kirjoitusvirhe kokoelmaa jatkaa julkisesti?

Tämä hommeli siirtyy privaatiksi viimeistään ensi perjantaina(23.10.2009), jos ketään ei kiinnosta. Kiitos jo tässä vaiheessa kaikille jotka ovat vaivautuneet aiemmin kommentoimaan ja menestystä sijoittamiseen.

7 comments:

Anonymous said...

Itse seuraan päivittäin blogiasi. Itselläni ei ole paljon aikaa lueskella maailman uutisia joten siinä mielessä tällainen yhteenveto/analyysi mitä teet öljyrintamalta on erittäin hyvä tiedonsaanti kanava. Toivottavasti saan jatkossakin lueskella blogiasi. Olen koittanut hieman kommentoida aina välillä kun on ollut aiheita jotka ovat liittyneet omiin sijoituksiini. Todellinen asiantuntija olet öljystä joten arvostan paljon näkemyksiäsi asiasta, mielenkiintoista lueskeltavaa, näin olen saanut myös hyvää oppia öljypuolesta.

Anonymous said...

Samat sanat kuin edellinen kommentoija. Tämä on ainoa varsinainen blogi jota seuraan.
Toivottavasti jatkuu seurattavana.
Blogi heijastunut selvästi oman salkun koostumukseen.
Omat alan taidot valitettavan rajalliset, siinä syy harvaan kommentointiin.
Heti kun on annettavaa jaan mielelläni näkemyksiäni blogille.
Voisin tietenkin aktiivisemmin jakaa tietoa blogin olemassaolosta, tai osallistua blogin sponsorointiin tms.

Anonymous said...

Minulle blogin sulkeminen olisi melkein jo järkytys. Oil-blogi pikalinkkiä tulee joka päivä klikattua monta kertaa. Tietämyksesi ja kirjoituksesi on kieltämättä vaikuttanut oman salkun energia osuuteen merkittävästi. Ja sanottakoon, että olen myös MONTA firmaa löytänyt sinun kirjoituksistasi ja niihin myös sijoittanut, suurin osa mukavasti plussalla.

Vaikka monesti vain copipasteet niin minulle sinun kommenttisi aiheeseen ovat tärkeitä. KIITOS!

Jos aiot lopettaa blogisi niin henk.kohtaisesti minua ainakain kirpaisee.

Monesti myös ollut kiva kysellä sinun mielipiteitäsi juttuihin ja joka kerta olen sinulta saanut mielestäni hienon vastauksen.

Toivon kumminkin sydämestäni, että jatkat tätä blogia. KIITOS!

Anonymous said...

jatkoa edelliseen... Erityisesti tahdon sinua kiittää tietojesi jaosta ja analyyseistä jotka liittyvät öljy-junioreihin. Myös rahapussini kiittää sinua. Varsinkin näin Q-tuloksien alla odotan aina innolla sinun analyysejäsi tuloksista.

Sinun analyysisi ovat aina olleet mielestäni asiantuntevia jotka pohjautuvat aina kokonaisuuteen geologiasta aina ihan öljypattereihin asti jne.

Vielä kerran iso kiitos.

Anonymous said...

jatkoa vielä edelliseen. :I

Itse lähden valitettavasti lomille nyt vähän yli viikoksi ja toivottavasti näen vielä loman jälkeen näen blogin olevan pystyssä.

Anonymous said...

Hei älä nyt perkeleessä tätä lopeta.
- tuoki

Anonymous said...

Seuraan, joskaan en pysty kommentoimaan, kun data on itselleni vielä liian detaljitasolla, jotta pystyisin antamaan takaisin.

Hyvää matskua, kiitos.

Ei kirjoitusvihreillä niin väliä. Asia välittyy, jos lukijaa kiinnostaa.