Monday, October 5, 2009

Uutispoimintoja & Cardiumia


China's apparent oil consumption down in 1st 7 months, but at slower pace


Rowan gives fourth EXL jackup green light

Rowan ilmoittanut laajentuvansa syvään veteen, mutta minkäänlaisia alushankintoja ei ole vielä tehty.

UH professor making waves in deepwater drilling

ATP Defers Construction Cost for Octabuoy Hull

Seeking Alphasta hyvä analyysi tai oikeastaan sarja analyysejä ATP:stä. Osakkeen teoreettinen NAV arvio on kyllä omasta mielestä jonkin verran yläkanttiin ottaen huomioon kaasun osuuden reserveistä. Öljypainoinen-yhtiö, mutta velkainen.

Cardiumista taasen:

Pari junnua on liittynyt Cardiumin reijittäjien joukkoon: Result Energy on suuntaa Garringtoniin ja Arrow Energy poraa ilmeisesti ensimmäistä horisontaalia Pembinalla. Kumpikaan ei kyllä vaikuta houkuttavalta.

Nexstarin osakkeet tuli myytyä viime viikolla n.90% voitolla. Tuorein noteeraus NXE.A:lle Venturessa näyttää kuintenkin olevan 38 senttiä, eli kymmenisen senttiä omaa myyntihintaa enemmän. Onko yhtiö tuon arvoinen? Ehkä ajan myötä, mutta oma näkemys on että osakkeen hinta on reilusti fundien edellä. Noh kaikki omistuksessa olleet yhtiön osakkeet on myyty ja tuotto reilun viiden viikon sijoitukselle on varsin hyvä, mutta parempaankin olisi päässyt hieman ajoitusta säätämällä. Pari uutta potentiaalista junioria on ilmestynyt näkökenttään, yksi on erityisen kiinnostava. Salkkuun jää vielä Cardium-exposurea Midwayn kautta.

2 comments:

Anonymous said...

Kerro ihmeessä meillekkin tuon juniorin nimi :)

Spicer said...

Tietoja ei ole vielä paljoa, jos/kun niitä on riittävästi naputtelen varmaan lisää.