Friday, September 25, 2009

Nexstar hankkii lisää maata

NEXSTAR ENERGY INCREASES PEMBINA
UNDEVELOPED LAND HOLDINGS

"September 24, 2009. Nexstar Energy Ltd. (“Nexstar Energy” or the“Company”) announces that it has acquired a 100% working interest in 1,120 gross acres of undeveloped lands in the Pembina area for a purchase price of approximately $470,000. This acquisition increases the Company’s net undeveloped land holdings in the Pembina area by 42% and adds multiple horizontal Cardium drilling locations to the Company’s drilling inventory. Nexstar Energy now holds 9,440 gross acres (3,753 net acres) of undeveloped lands in the Pembina area which provide in excess of 45 horizontal Cardium drilling locations with working interests varying between 20% and 100%."


Nexstar ei mainitse kuinka monta uutta porauspaikkaa maa-ostos tuo sille, mutta ilmeisesti ei kovin montaa, mutta kumminkin enemmän kuin yhden. Yhtiö etenee täysin omien odotusten mukaan, mutta öljyn hinnan raju pudotus saattaa löydä kapuloita rattaisiin lyhyellä aikavälillä.

Nexstarin kohdalla ajoitus tässä Cardium-horisontaali-frak-oivalluksessa osui todella huonoon kohtaan. Vuosi tai kaksi viime talvea aiemmin rahoitusmarkkinat olisivat olleet kunnossa ja yhtiö olisi voinut kaikessa hiljaisuudessa kasata merkittävän maaposition. Loppu syksystä ja talvella junioreille ei löytynyt rahoittajia ja siinä vaiheessa kun tieto Cardiumin menestyksekkäästä frakkauksesta levisi vaihtoi Pembina-maa omistaajaa. Omistus Pembinalla on muutenkin suuressa määrin keskittynyttä, joten nyt jäljellä on rippeiden rippeitä. Tosin pieni yhtiö voi lihoa paljon rippeiden rippeistäkin.

3 comments:

Anonymous said...

Nexstar kyllä nousee rajusti.
Harmillisen vähän vaan oli kiinni just tässä, esim. Hathor sai samaan aikaan reilusti enemmän pelimerkkejä. Tosin ilman hajautusta koko Nexstar ei olisi kyydissä. Pelastanut salkun punaiselta viimeaikoina.
Hyvin bongattu tämäkin.

Uraani muuten kiinnostaisi myös kovasti. Onko mitään käsitystä QUEST URANIUM CORPORATION :sta? Itse en ole hypännyt kyytiin, kun en pidä yhdistelmästä itselleni tuntematon yhtiö ja tuommoinen kurssikäyräprofiili.

Koitan myös seurata tuota (OSE:n) Nordic Mining, kotimainen Lithium projekti, ilmeisesti vielä kuitenkin anteja tulossa, ehkä otetaan kyytiin kun/jos tulee kunnon paniikkipäiviä.

Kiitos vaan mainiolle palstalle.

Spicer said...

Tein eilen pienen lisälaskelman Nexstarista ja sanoisin että yhtiö on näillä tiedoilla hinnoiteltu täyteen.

QUC ei ole tuttu, jos löytyy aikaa pitää tutustua.

Anonymous said...

Nyt kun on hieman aikaa niin parin kirjan jälkeen käyn tätä sun blogiasi alusta loppuun läpi.

Otsikkoon, Nexstariin antoi vuoden parhaan tuottoni, 180% reilussa kuukaudessa, uskomatonta, rauhalliselle profiilille.

Nykymaailma tarvitsee tasapainoitettuja ajatuksia. Sijoitusriskit jokainen ottaa itse, aina. Niistä ainakaan sinun ei kuulu menettää minuuttiakaan yöunta...
Iso Kiitos mahtavalle blogille.