Wednesday, January 6, 2010

Vieläkin Cardiumista II



Daylight Resourcesilla on siis jonkinlainen varasto Cardium-porauspaikkoja. Syksyllä toteutuneen Highpine O&G oston myötä yhtiöllä on myös Nisku-maata. Yhtiö muuntautuu trustista corpiksi kesällä, mikä saattaa tuoda yhtiölle uusia omistajia.

Kuten joitakin kuukausia sitten toisaalla spekuloin, myös Redcliffe Explorationilla on Cardium-maata, 8 osiota, eli ehkä 12-25 porauspaikkaa, ensimmäinen kaivo on yhtiöllä työn alla.

PÄIVITYS 09.01.2009

InvestorVillagessa on Scotia Capitalin laatima taulukko Cardium-osallistujista. Lista ei ole täydellinen, mutta sisältää kiintoisia tiedon palasia
"Daylight drilled its first HZ Cardium well on the northwestern flank of the Pembina pool on lands acquired from Highpine Oil & Gas (deal closed October 8,2009). The trust has reported that it has over 100 net sections of prospective Cardium land and plans to drill between 15 to 20 wells in Q1/10 with 2 rigsrunning simultaneously"


Daylight näyttää käyvän agressiivisesti C:n kimppuun. Brett Wilsonin mainostamalla Angle Energyllä on myös potentiaalista Cardiumia Harmatanissa, mikä ilmeisesti Garringtonin lähettyvillä.

8 comments:

tabasco said...

Tuota katselin taannoin, mutta kun en löytänyt mainintaa johdon omistuksista niin jäi silloin ostamatta. Onko mielestäsi kiinnostava? Valuaatio ei paha mutta onko hyvää maata tarpeeksi.

Tankkasin hieman Bonavistaa jokin aika sitten.

tabasco said...

Niin siis katselin Daylightia.

Spicer said...

Tuo Berensin osto pakottaa minut arvioimaan Cardiumin reunojen arvoa uudelleen ja mahdollisesti ylös päin. Tuon kartan perusteella Daylla voi olla usean sadan cardium-horisontaalin inventaario, kartassa ei kyllä mainita working interestiä.

Great Plainsilla on ilmeisesti myös cardium potentiaalia Drayton-laaksosssa/Crossfiressa. Yhtiöllä vaan ei ole fyrkkaa porata mitään ennen kuin Niskun uudet kaivot saadaan liitettyä siirtoon. Piru vie tuo huokuttaa. Pelkästään Nisku-maasta saattaa löytyä reservejä jonka arvo ylittää yhtiön hinnan. Ostotarjous saattaa olla tulossa pian tai sitten yhtiö vain kituuttaa eteen päin.

Takaisin Dayhin
Dayn Highpinen osto tapahtui kohtuu hinnalla(omasta mielestä HPX:n omistajien kannalta liian halvalla). Tunnuslukejen perusteella Viime vuoden ensimmäisen puoliskon luvuilla DAY on trustien alempaa keskikastia. Aiemmin en ole ollut erityisen kiinnostunut, mutta pitää katsoa vähän tarkemmin. Cardiumin vaikutus yhtiöiden tuotantoprofiiliin tulee näkymään todennäköisesti vuosien ajan. Maan suhteen tilanne taitaa olla sama kuin Bakkenissa eli kaikki kunnon maa on varattu, mutta Cardiumissa horisontaalien yhteenlaskettu tuotanto tulee kasvamaan toisin kuin Saskatchewanin Bakkenissa jossa ollaan varmaan aika lähellä huippu tasannetta. Maa on tuolla harvojen ja valittujen käsissä ja noilla ei juuri syytä nostaa tuotantoa, varsinkaan CPG:llä joka ensisijassa income eikä kasvuyhtiö .

Tarkoitus on lisätä salkkuun uusi income-yhtiö ja valinta tapahtuu todennäköisesti Peyton, NAL:n, ARCin ja DAY:n välillä.

tabasco said...

En osa tuota Great Plainsia arvioida. Dayn Highpine oston ajoitus oli kieltämättä onnistunut. Harkitsin Dayn ostoa osinkosalkkuun mutta päädyin Bonavistaan. Iso ja kaasuvaivainenhan se on, mutta osingot on hyvät ja sillä on paljon maata Cardiumilla ja lähistöllä, liki miljoona eekkeriä jos silmät ei pahasti valehdelleet.

Lisäksi Hoadley Glauconite näyttää aika lupaavalta (vaikka en löytänyt gas/liq suhdetta) ja on horisontaalisesti lähes korkkaamaton.

tabasco said...

Petrobankin Kerrobert-projektiin tuli muuten päivitys. Pumpuissa on ongelmia mutta homma on hanskassa (ja hanskat hukassa...) Aina jotain tuntuu menevän yllättäen pieleen. Nyt targettina on 500bpd per kaivo. Homma lienee kyllä erittäin kannattavaa jos päästään edes lähelle tuota.

Spicer said...

Boe:na 3:1 näyttäisi olevan kaasu-neste-suhde Hoadleyssa, mikä on aikamoinen. Nostaa tuottoja "kaasukaivoille" rajusti. NGL:n hinta taitaa olla n. 2/3 öljystä.


Noin yleisesti pahoittelut että tekstistä puuttuu välistä sanoja ja kirjoituserheitä on laittoman paljon. Tekosyy on että suurin osa viime aikojen viesteistä on tehtailtu aivokemian häiriön vuoksi
aamuyöstä.

tabasco said...

Kiintoisa taulukko, sen mukaan Bonavistalla ei olisikaan kovin paljoa cardium-eekkereitä.

Junnuista Bellatrixillä ja Verolla (nimi helppo muistaa) näyttää olevan paljon maata Cardiumilla. Kumpikin on perinteisesti porannut kaasua. Hinnat on toki jo pompsahtaneet mutta pitääpä tutkia noita lisää. Monet deep basin kaasukaivot tuottavat yllättävän hyvin (boe:na laskettuna ehkä tuplasti sen mitä ölkkäkaivot) ja NGL pitoisuus on paikoin korkea joten joku arvo niilläkin on.

Enpä kyllä ole edes huomannut että kirotus virheitä olisi paljon. Ja eiköhän tässä blogissa pointti ole jossain muualla.

1/2Q said...

Vero ja Kallisto sattu myös silmiin tuosta listasta. Täytyypä tutkasta tarkemmin. Kiintoisa taulukko todellakin.