Sunday, January 24, 2010

iHorse

IOG ostoslistalle, lähelle kärkeä. Jotain pitää ehkä myydä että saa ostettua. Kun Grizzlyn operoimat Nisku-kaivot saadaan siirtoon vuoden lopulla odotetaan(minä siis) 50-80% nousua riippuen markkinatilanteesta.
Yhtiö keräsi rahaa marraskuussa private placementilla hintaan C$1.40 per osake, tiedä miten hinta on muodostunut, kun osakkeella käytiin kauppaa tuolloin alle C$1.30. Yhtiö osteli joulukuussa omia osakkeita.
Reservien(P+P) arvostus(markkina-arvo 24MM ja nettovelka 15MM) nyt alle C$9 per boe ja tuotannon n. C$36 500. Jos/kun Niskun osuuskaivot saadaan lupien käsittelyn jälkeen siirtoon putoaa virtaavan arvostus oman laskun mukaan noin 25 000 per boe. Hinnan pitäisi nousta 40% jotta arvostustaso pysyisi samana. Niskun pitäisi potkaista tuotanto 1500 ja lisätä öljyn osuus noin puoleen koko tuotannosta. Lisätuotanto ja öljy voisi nostaa yhtiön näkyvyyttä ja arvostustasoa. Rahaakin pitäisi tulla lisää.

AUTS!!! Mä olen käynyt IOG:n sivuilla muutaman kerran viimeisen kahden vuoden aikana, mutta aiemmin kiinnostus tähän on lopahtanut käytännön operaatioihin tutustumisen jälkeen joten itse yhtiön omistusrakenne ja johto on jäänyt vähemmälle huomiolle. Yllä mainittu Grizzly(aiemmin nimeltään Archean Energy) onkin IOG:n tj:n Parksin kontrollissa oleva yhtiö ja IOG on tehnyt hankintoja Grizzlyltä aiemmin. Parksilla näyttää olevan hieman luurankoja kaapissa. Yhtiön kotisivuilla ei suuremmin mainosteta tuota yhteyttä.

Yhtiön tuotanto ja kassavirta kasvaa siis kyllä suurella todennäköisellä tänä vuonna merkittävästi, mutta Parks varmaan pumppaa rahat yhtiöstä tavalla tai toisella.

3 comments:

Anonymous said...

Vaikuttaa mielenkiintoiselta, kiitti vinkistä.

Loppuviikosta Canacol Energy pätkähti myös salkkuun.

Spicer said...

Tämä olikin sisältä mätä. Pahoittelen heikon laatuista infromaatiota.

Anonymous said...

Hmm. Empä olisi kyllä itsekään varmaan huomannut. Hyvä, että kommentoit tuonne ennen maanantaita ;)