Sunday, January 24, 2010

Galleon Doig

Pr:stä(pdf):




Kuten näkyy muillakin kuin Galleonilla on maata kartoitetun resursin alueella. Julkisista yhtiöistä ainakin Canadian Phoenixin 56%:lla tytäryhtiöllä Marble Pointilla, Zargon Energy Trustilla ja Birchcliff Energyllä on mineraalioikeuksia alueella.



Viime vuonna löydetty ja tänä vuonna kehitykseen siirtyvä peli. Kaivon NPV(10% diskonttauksella) 100k tynnyrin reserveillä(pohja-arvio) 2.2 miljoonaa, 130k tynnyrin reserveillä(normi) 3.5 milj. ja 160k(ylin arvio) 4.8 milj. Tällä hetkellä arviolta 150 kaivon inventaario, jolloin 90% onnistumisprosentilla arvoa inventaariolla 297-648 miljoonaa. 80% 264-576 milj.

PÄIVITYS 29.01.2010

Birchcliff on viikko sitten aloittanut öljy-kaivon poraamisen Kakuttiin, tosin kohteena Montney, mutta M on Doigin alapuolella.

2 comments:

Anonymous said...

Galleon on mielenkiintoinen yhtiö. Pitkään on osakekurssi potkinut lähes paikallaan. Omistatko itse Galleonia? Itse ajatellut lisätä ehkä.

Spicer said...

GO:ta ei ole tällä hetkellä omistuksessa.
Johto on teknisesti hyvin pätevä, mutta ehkä pr:ssä on parannettavaa. Muutaman videon ja audion perusteella sanoisin että ainakaan tj. Sugianton ulosanti ei ole parasta mahdollista. Tuotanto ja kassavirta per osake targetteja pitäisi olla näkyvissä.

Resurssipohja on hyvähkö ja Kakut näyttäisi laajentavan sitä merkittävästi ja juuri oikeaan suuntaan eli öljyyn. Itse yhtiön suunta kokonaisuutena on mielestäni hieman hakusessa. Onko tarkoitus kasvattaa yhtiötä ja miten paljon vai olisiko aika pistä pytinki myyntiin.

Jos Kakut ei ole vain päältä kaunis niin tuossa on 3-4 dollaria osakkeen hinnan täytettä.