Tuesday, August 16, 2011

Kauppaa

Kaikki muut myyvät tai shorttaavat ja minä hölmö ostan. SOGia lisätty hieman ja Venocoon avattu pieni positio.

Legacy valoitti viime viikolla noiden kahden ensimmäisen Maxhamishin Chinkeh-horisontaalin tilannetta: kaivot tuottavat tällä hetkellä noin 60 tynnyriä per päivä. Tuo on reilusti alle sen mitä SOGin simulaatioihin perustuva tyyppikäyrä antaisi odottaa, mutta silti varsin lupaavaa, kun ottaa huomioon että kyseessä ovat kaikkien aikojen ensimmäiset Chinkeh-horisontaalit ja että kaivoissa on vain 11 frakkia.
Rainbow-siirtoputken sulku pienentää Strategicin liiketoiminnan kassavirtaa noin 600,000 dollarilla per kuukausi, mutta tämä ei kaada yhtiötä ja putki avattaneen uudelleen piakoin.

Venocoa on tullut pähkäiltyä muutamaan otteeseen, mutta nyt katsoin hinnan olevan riittävän alhaalla. Omapääoma on vieläkin negatiiviset 90 miljoonaa dollaria, mutta jos tj Marquezin sanaan on luottaminen isojen poikien kiinnostus Montereyta kohtaan on kasvanut viime aikoina merkittävästi.

1 comment:

Anonymous said...

Short positiot purettu ja kullat myyty. Allokaatiota muuttanut korkeariskisistä turvallisempiin osinkoa jakaviin yhtiöihin. Käteisen osuus edelleen matala joten en ole myöskään markkinoiden syväsukellusta odottelemassa.

VQ:ta otin myös hiljattain vähän salkkuun. Maanomistajien positiiviset huhut ja CHK mukaan tulo sai painamaan osto-nappulaa. Saatavilla olevien tietojen perusteella ei tohdi ostaa enempää.pq