Wednesday, April 27, 2011

Hessiä lykästää Ghanassa

Skriptistä:
With regard to exploration, we thought it appropriate to provide an update on the Paradise prospect in Ghana. As we have previously commented, we are drilling this prospect in 6,038 feet of water on the deepwater Tano Cape Three points block. Hess is carrying 100% of the well costs and has a 90% working interest. The Ghana National Petroleum Corporation has the remaining 10% interest.

While results are preliminary, intermediate wire line logs indicate that we have thus far encountered 370 feet of net hydrocarbon pay in 2 separate intervals. Our current plan is to drill an additional 1,100 feet to test a third stratigraphic interval, reaching a total depth of approximately 16,400 feet.


6 comments:

Anonymous said...

miltä udw-market näyttää kun kaikki tilaa kilpaa uusia aluksia.. nyt ocean rig uuden drillshipin..

riittääkö töitä kaikille ja millä hinnalla 3xx$..?

Spicer said...

Ensi vuonna mennään alas rajusti. Jos öljy vielä kyykkäisi kunnolla niin edessä olisi verilöyly ensi vuoden lopulla. Kyllähän vielä $350k luvuilla pysytään pinnalla, mutta ei voittoa tule.

Happy shorting!

Anonymous said...

Oletko muuten myynyt loputkin Sdrl:it?
Itsellä vielä pari tuhatta jäljellä, mutta suurin osa on saanut mennä.
Varmaan nuo viimeisetkin vaan laitettava meneen.
Tilausrumban lisäksi taala näyttäisi pysyvän heikkona ja korot nousussa.

Anonymous said...

millaisella keskihinnalla teillä muilla on sdrl:ää? itsellä on alle 60nok:ia. ajattelin jättää sdrl:t lepäämään ja jauhamaan osinkoja.

Anonymous said...

Oho, 60, kiva, onneksi olkoon! Jo noin hyvän keskiarvon vuoksi pakko antaa kommentti keskeltä vappuhuumakotiutumista. Itsellä sdrlää kolmessa salkussa, se mikä vedettiin tyhjiin, onnistuin myymään edelliseen pohjapiikkiin (tilivuosi päättyi 31.1, joten pakko (muista syistä) pistää lihoiksi just silloin) (vähän vituttu,kun "tiesi" et se siitä vähän pomppaa, niiden osto keskari oli noin 130 Nokkia (alle 12 kk peli).
Loppujen keskihinta 110. Nyt vähän turhasti cashiä, siinä mielessä pikku paniikkia odottaen, ehkä osa vaikka 5% yieldaavaan kaasuun, sitten kun pelko taas iskee kunnolla...
Lohta tullut myös matkan varrella vähän popsittua, tietäen Chile -tarjontalisäyksen, uskon että se pelko on ylimitoutettu (brasilia ja usa kysyntää saadaan lisättyä/herätettyä). Olen valmis pelaamaan food playn osittain lohena. Kun ölkän fear factor tilapäisesti häviää, sit all in oil. Nyt en osta öljyä, vaan pientä kevennystä. Mausteena koitetaan poimia lähiaikana (1-3 v.) louhittavissa kriittisiä mineraaleja. Fedin viesti keskiviikkona mielestäni kuitenkin varsin selvä, pakko tehdä se mikä on pakko tehdä.
Onnea kaikille...ja öitä

Spicer said...

Melko lähellä tasan sataa kruunua on oma keskihinta.
----------------------------
SSC ja BTC eivät ole tänä vuonna loistaneet. SSC:tä en näillä hinnoilla myy. En ainuttakaan. Joko kurssi nousee tai tulos laskee, mutta ennen kuin jompi kumpi tapahtuu ei toimareita.
---------------------------------
Hopeasta: Tuttu suosittelee näitä: Trelawney, Aurcana, Fortuna(tosin vain Aurcana taitaa olla ostohinnoissa).