Thursday, April 21, 2011

Äs-see-äs haltissa

Investment Industry Regulatory Organization of Canada - Trading Halt - Second Wave Petroleum Inc. - SCS


CPG:n kaivon IP-tiedote? Ostaako CPG saman tien koko roskan? Taas joku kaasukoppi tulessa Judy Creekissä?

Muuten sille Battle Creekin hiilidioksidille löytyisi käyttöä CPG:n Shaunavon-pooleissa, mutta onko ainetta riittävästi että sen siirtoa varten kannattaisi rakentaa putki? Coral Hill on poraillut epämääräisiä strat-kaivoja alueella, jossa karttojen mukaan pitäisi olla hiilidioksidia, joten voi olla että CPG ja Coral Hill suunnittelevat jo mahdollista Shaunavon CO2-floodia. Pohjois-Montanan ja Saskatchewanin luonnollisista CO2-varannoista löytyi hyvillä kartoilla varustettu presentaatio.

8 comments:

tabasco said...

Melkoinen kaivo. Yksi BHL kaivo vastaa melkein koko tähänastista Pekisko tuotantoa. Harmi kun farmasivat ulos halvalla.

Spicer said...

Eihän se tietenkään pysy tuolla tasolla, mutta ROR on varmasti moninkertainen Pekiskoon nähden. Mikähän lienee noiden suurien lukujen takana? Salainen ainesosa frakkisopassa? Vai onko heillä jonkin keino kartoittaa super sweet spotteja? Huhut viittaavat frakkeihin, mutta huhut ovat huhuja. CPG:n tuotanto voisi ylittää jo ensi vuonna 100,000 boeta, jos se saa pussitettua SCS:n ja CHE:n ja jos nuo Joutsenon kaivot eivät ole soloartisteja. Tuo toinen CHEn kaivo on niin kaukana että se viittaa siihen että kyse on todellakin tekniikasta.

Tuon diilin heikot ehdot todellakin osoittavat SCS:n johdon tulee mennä tai yhtiön taival itsenäisenä loppua. Heillä ei ilmeisesti ollut mitään käsitystä tuosta potentiaalista. Eihän se kesäinen core paljoa luvannut, mutta SCS:n väki ei selvästikkään ymmärrä alueen geologiaa sen paremmin kuin savolainen piensijoittaja. CPG:n ja CHE:n toiminta näyttää muuten olevan aika pitkälle kordinoitua.

Katsastamisen arvoinen on ehkä SHR. Ratsastamisesta en tiedä.

Spicer said...

Se hassu juttu tässä on että CHE:n tj. Rae on SCS:n entinen tj.(tästä oli maininta siinä logissa)

"Donald Rae, President and Chief Executive Officer has resigned, effective immediately"
http://www.secondwavepetroleum.com/documents/news/2006/WE-2006-04-24.pdf

Spicer said...

Noh siis tässä onkin kaksi eri Don Raeta: Don J ja Don K. SCS:n entinen nimi oli Waveform Energy Don K:n ollessa tj. ja Don J perusti noihin aikoihin Wave Energyn. Voiko tämä olla mahdollista? Kai se on.

Anonymous said...

Olisi kiintoisaa nähdä millaista tulosta CPG saisi Nordeggin parissa aikaiseksi.pq

tabasco said...

Onko käsitystä SHR:n BHL eekkereistä? Tuskinpa kaikki Virginian mäki alueen eekkerit pitävät sisällään BHL oikeuksia.

Spicer said...

Toinen Suren V-mäki ostoista on Celtic Exploratinilta tai ainakin ollut vielä viime vuonna Celticin omistuksessa. Tuossa n. 5000 netto eekkerin paketissa oli kaikki oikeudet(WI keskim. 40%).http://www.rundleenergy.com/Celtic/celtic_cabnu_swanhills.html

Spicer said...

Osa noista presentaatioiden kartoista on puhdasta rekvisiittaa ja kaukana todellisuudesta. Yhdessä Pengrowthin viime vuoden presentaatiossa oli kymmenien kilometrien heittoja.

Tämä CHE:n reikä 00/12-20-064-13w5/0 näyttäisi(!) olevan aivan hankittujen maiden vieressä.