Wednesday, April 6, 2011

FX to test Bakken in northwest Montana

OGJ:

Apr 6, 2011

By OGJ editors

HOUSTON, Apr. 6 – FX Energy Inc., Salt Lake City, will reenter and deepen a well in northwestern Montana and take samples from the Lodgepole, Bakken, Nisku, and Duperow formations at 4,400-5,500 ft.

The company, which plans to plug the well and keep its findings confidential, said the deepening is the first step in evaluating the potential of the Bakken trend on its holdings. FX Energy hopes to expand its position and is talking with other companies.

The well is in Cut Bank field, which lies in Glacier, Pondera, and Toole counties, Mont. Deepening from the well’s current depth of 3,216 ft will help the company evaluate the hydrocarbon and carbon dioxide potential on its northern Montana acreage.

7 comments:

tabasco said...

DOH! Seefferin tietotoimisto kertoo että 3P on lykännyt CBM porausohjelmaansa.

Argosyllä ilmeisesti hyvä kaivo:
http://www.primarypetroleum.com/pdf/PIE_Industry_News_2011-04-06.pdf

Anonymous said...

ONR rock'n roll! Ohjeistus ensimmäiselle puolikkaalle OCF 0,45$/osake. Tämä kyyti saattaa jatkua vielä pitkään.pq

Spicer said...

t: Oliko syytä tiedossa?

pq: ei tuo tosiaan ole kallis, jos rahaa virtaa sisään vuositasolla noin paljon

Spicer said...

Tuo BMO:n raportti on kyllä varsin kiintoisa. Sivun 15 toisesta kappaleesta tuli mieleen tämä: http://scgreed.blogspot.com/2011/03/paineen-avulla-parempia-suorituksia.html

En tietääkseni varastellut ajatuksia suoraan keneltäkään, joten olen mitä ilmeisimmin saavuttamassa guruuden tason. Tie valaistuksen on vaatinut pimeässä rämpimistä ja konttausta verissä polvin, mutta tämä on jalostanut mieltä ja sieluani aivan kuten Syncruden upgraderit jalostavat hiilivedyistä rujoimmasta ja vähäarvoisimmasta bitumista jaloa ja kallista light sweet Jeesus crudea.
Majakanlailla loistavan mieleni ohjaamana luovuin eilistä edeltävänä päivänä Villin Virran varrella etsintää suorittavan joukon osallisuudesta ja sinkosin vapautunee maallisen mammonan kohti korporaatiota, jonka koin olevan vailla riittävää arvostusta.

Anonymous said...

heh gurumaista on myös ajatuksenlento.

Jenkkien tankkimarkkinat ovat vasta avautumassa PC:lle joten kasvua odotettavissa sieltä.
Jenkit tosin ovat hyvin kiinnostuneita kopioimaan tuollaisia keksintöjä.pq

tabasco said...

Ei muuta syytä kuin että haluavat vielä tutkailla geologiaa tarkemmin. Ainakaan pariin viikkoon ei tapahdu mitään. Tiedottaminen on p*rseestä, en ihmettele jos kurssi vielä sukeltaa.

GSY on kieltämättä ollut aikamoinen löytö.

BMO:n painekartalla viiva tekee hieman epäilyttävän mutkan intiaanireservin (ja BWD/LEG) maiden ympäri.

Spicer said...

Varsin epätodennäköiseltä se vaikuttaa että reservaatin ihmisten vetämä raja ja geologinen raja kulkevat noin lähekkäin. Ellei sitten tuota reservaatin rajaa ole vedetty jonkin maantieteellisen piirteen mukaan.

Tiedä mitä nestettä pumppaavat GSY:n reiästä. Luin huhun että olisi vuohen kusta. On tuokin toki arvokasta nestettä kiitos urean, mutta ei pala yhtä hyvin kuin öljy. Petteri Salama iskenyt taas tuohta pöydälle oikein kunnolla kruunun maahuutiksessa, kun peräti $2,500 per eekkeri maksanut oikeuksista.
GSY on polttanut pelkästään noihin uusiin maihin ja ABB-kaivoihin tämän vuoden aikana yli 15 miljoonaa, joten kohta on taas aika kerätä fyrkkaa. Olettaa voisi että kaivon tuotantolukuja julkistetaan ennen tuota.
Jos tosiaan ovat testanneet yli 300 tynnyriä päivässä ensimmäisellä viritelmällä niin minneköhän päästään kun frakkien koko, määrä ja koostumus optimoidaan? Kuuhun? 10 dollariin per lappu? No ei todellakaan. Konkkahan menö.(maanis-depressiivisyys on elämän suola ja pippurikin)