Wednesday, November 18, 2009

Eagle Fordissa öljyä?

SA:n pätkässä maininta tuosta. Selvästi pinnemmassa kuin kaasuliuske:
5 000 jalkaa vs. 10 000+ jalkaa. Petrohawk poraa ensimmäisen kaivonsa vasta joulukuussa joten tietoja ei paljoa. Olettaisin että kyseessä bypassed pay, eli vyöhyke jonka lävitse on porattu kaasua tavoiteltaessa, jälkeen päin vyohyke on huomattu wireline logeista.

Ylempi kuva Petrohawkin presentaatiosta, alempi El Pason.




3 comments:

Anonymous said...

Mielenkiintoista nähdä saadaanko noista kuinka hyvin öljyä, jos etes saadaan öljyä.

Anonymous said...

Sori, ettei pysytä aiheessa, mutta mitä tuumit SCORE:n -10 Q1:stä.

(Vähän nolla fiilis) kysellä, mutta, joku päivä annetaan sammalla mitalla takaisin. Jollakin pikkuprivat foorumilla.
Suomenkieli, on miltei yhtä tehokas, kuin Navajojen.

On tehnyt mieli ladata Scorea (riski potilta) lisää, muun puutteessa, mutta en ole uskaltanut. Tarkasti koitan omalla ymmärryksellä seurata Scorpionia, jotenkin on mielenkiintoinen keissi, kuitenkin moderni kalusto, vaikka onkin "low/midwateria", sitä kalustoa kun ei nyt muutamiin vuosiin rakenna, tai ei ainakaan rahoita kukaan.

Spicer said...

Pikavilkaisun perusteella yllätyksetön raportti. Ei mainintaa Mischiefin myyntiprosessista. Kassakone on kilissyt kivasti. Itse olen skeptinen sen suhteen jatkuuko poraaminen Gazpromille ensi vuonna(eli backologissa saattaa olla ilmaa), oletan kuitenkin että SCORE saa perittyä G:n velat. Pitää katsoa tarkemmin tänään tai huomenna.

"annetaan sammalla mitalla takaisin"
Meinaat hukuttaa mut spämmiin? En mä tarkoituksella nettiä saastuta, mutta kun taidot eivät riitä parempaan. Suljin muuten Kauppalehden käyttäjätilin n. kaksi kuukautta sitten, risuja voi lähettää suoraan tuolla profiilissa olevaan sähköpostiosoitteeseen.