Sunday, January 9, 2011

Oil patch ulkoapäin

Residents of Colombia oil patch complain boom is passing them by

Every day, 150 crude-laden semitrailer trucks grind over a town's dirt road, raising dust and spewing oil. A rancher and his neighbors want a paved road to mitigate noise and environmental damage...


Sijoittajankin on hyvä tiedostaa öljyntuotannon ympäröiville yhteisöille aiheuttamat vaikutukset ja niiden myötä syntyvät riskit. C&C:n tapauksessa varsin vähäpätöiseltä vaikuttava kiista johti melkein viikon pituiseen tuotannon keskeytykseen ja siten yhtiön liikevaihdon kutistumiseen miljoonilla dollareilla.

6 comments:

Anonymous said...

Huhut kertovat että CPG:n kaksi Alberta Basin kaivoa yli 700bopd.

Spicer said...

Näin tekevät, valitettavasti suuri osa huhujen levittäjän aiemmista sepustuksista on osoittautunut valheiksi. 700+ ei lukuna ole epärealistinen, kun ottaa huomioon Rosettan horisontaalin huhutun IP:n.

Anonymous said...

Toinen CPG:n kaivoista ihan Argosyn naapurissa ja toinen 30km Bowoodin alueista. Luin jostain että Q2 pitäisi alkaa tippumaan virallista tietoa. Argosy mielestäni nykyhinnallaankin hyvä keino pelata Alberta Basinia.

Spicer said...

Tuo aiempi viittaa siis SH:n Poiseen.

Antelopen takana oletetaan olevan CPG, jolloin kaivoja on neljä. Varmaa on että joku on Antelopen takana.

Tällä hetkellä näyttää siltä että ensimmäisenä tietoja sulkistaa DTX tai GSY
(kunhan ovat hankkineet niitä ensin), koska NFX aikoo ilmeisesti tulla julki vasta toisella puoliskolla.

Anonymous said...

CPG:n kaivoja taitaapi olla ne myös. Eri lähteet ovat huhuilleet CPG:n kaivojen olevan hyvin onnistuneita, viimeisimpänä tosiaan Poisen höpinät asiasta.
Useat yhtiöt panostavat Alberta Basiniin tänä vuonna joka osaltaan kyllä kertoo jotain.

Spicer said...

Jossittelua

00/03-08-001-18w4/2 0423771 0BF2 Antelope Land Services Ltd. Confidential

Jos huhu pitääkin paikkaansa ja toinen niistä kaivoista on yllä oleva niin 5 sectionia WSX:n maata on melkoisen potentiaalista. 3-4 kaivon tiheydellä per section tuo ei merkitse WSX:llä paljoakaan(20-50 miljoonaa lisäarvoa), mutta jos Antelopen takana on CPG niin näiden kahden naimakauppa on taattu.