Sunday, January 30, 2011

CLN veke

Culane on myyty. Noin 40% tappiolla. Viime vuoden huonoin sijoitus.
Mitä meni pieleen? Itse odotin Killamin waterfloodin nostavan kentän tuotantoa syksyyn mennessä. Näin ei käynyt. Oliko tämä johdon syytä. Näkisin että oli. Injektiokaivoja oli liian vähän ja veden määrä oli myöskin liian vähäinen. Johdon olisi pitänyt reagoida nopeammin wf:n olemattomaan vaikutukseen.

Saskatchewanin "explorationin" piti myös olla katalyytti osakkeelle. Exploration lainausmerkeissä, koska yksi kaivoista porattiin jo vuosikymmeniä sitten kartoitettuun Upper Shaunavon-pooliin. Johto tunaroi oikein kunnolla tuolla.
Johto on kyvytön, mutta se yrittää peitellä tuota kovasti. Tämän opetus oli ehkä se että näissä junioreissa johdon rooli on todella merkittävä ja se että vaikka yhtiön mailla on todistetusti öljyä ja että joku toinen tiimi on saanut merkittävän määrän öljyä ylös maasta(reservejä+tuotantoa) vastaavien parametrien muodostelmista ei tarkoita että tämä tiimi kykenee vastaavaan. tjs. ääh.
Olisihan tätä voinut vielä holdailla, mutta yhtiön fyrkat on vähissä, joten laimennusta edessä ja johdon track record ei lupaa parempaa huomista.

Linkkipaneeliin heitetty yksi uusi...linkki.

No comments: