Saturday, November 27, 2010

SOGilla taas haltti

Investment Industry Regulatory Organization of Canada - Trading Halt - Strategic Oil and Gas Ltd. - SOG

Nov. 26, 2010 (Canada NewsWire Group) --

VANCOUVER, Nov. 26 /CNW/ - The following issues have been halted by Investment Industry Regulatory Organization of Canada (IIROC):

Issuer Name: Strategic Oil and Gas Ltd.
TSX-V Ticker Symbol: SOG
Time of Halt: 11:59 ET
Reason for Halt: Company request pending news


Edellinen oli syyskuussa, jolloin syy oli rahoituspaketti, mutta nyt syy ei voi olla rahoitus, koska kassassa on 30 miljoonaa dollaria. Maanantain tullee selko tähän.

12 comments:

tabasco said...

Jokohan LEG kävi koukkuun... Osake on ollut viime aikoina houkuttelevan halpa.

Anonymous said...

Takeover ilmoitus tulossa.

Spicer said...

Onkohan tässä joku virhe? Keskeytys on ilmeisesti voimassa, mutta Marketwiressa on haltin purkuilmoitus perjantailta, jota ei kylläkään näy TMX:n sivuilla.

Anonymous said...

Virhe olisi korjattu jo perjantaina. Luulenpa että ovat ehkä ilmoittaneet haltin purusta mutta peruneet heti perään sen sekä siihen liittyvän uutisen. Erikoista silti koska ollut jo useita päiviä haltissa.

Spicer said...

Minä näen tässä vain kaksi mahdollista syytä haltille: uusi resurssi ehkäpä yritysoston myötä tai sitten Maxhamishin osuuden myynti Legacylle. Legacy ei tarvitse SOGia, joten ehkäpä osto jossa vastineena spinco(Taber & Conrad + kassa) ja käteistä tai sitten spinco LEGin osakkeita. Spekuilua vain.

Anonymous said...

Höysteeksi vielä sattui Legacylle kiva nousu tänään.

Spicer said...

Jauzaah! LEG teki 10% spurtin ylös ennen päätöstä. Ehkä Maxin kaivojen tuotantoluvut ovat odotuksia suurempia. Ehkä kolmas osapuoli ostaa molemmat. Ehkä joku vääntää tässä suuren luokaan pilaa. Jotain kuitenkin näyttäisi olevan tekeillä.

Anonymous said...

No jopas, ei ihan huonolta hankinnalta vaikuta hintaansa nähden.

Spicer said...

$28,000 per boe. 2/3 kevyt öljyä. 70,000 eekkeriä(netto) maata. Todella edullinen, edellyttäen että oikeuksia ei rasita GORRit.

Spicer said...

Jos tuotanto on Keg Riveristä niin maat ovat todennäköisesti township 85 pohjois-puolella. Muskwa tai Slave Point voi olla hankinnan lisätavoitteena olemassa olevan tuotannon lisäksi.

Osake voi olla jumissa alle taalassa ennen kuin Maxhamishista saa kunnon tuotantolukuja. Jos Max etenee suunnitelmien mukaan yhtiön tuotanto pitäisi olla yli 1000 boe/päivä ensi kesään mennessä. Jos ei niin ei.
Koko ensi vuoden capex voidaan kattaa kassasta huolimatta ostosta. Riippuen öljyn hinnasta osakkeen hinta voi tuplata 8-10 kk sisään.

Anonymous said...

Zama laken eteläpuolelta?

Spicer said...

Ei aavistustakaan.