Sunday, November 21, 2010

Lisää Montneyn öljyikkunasta

ARC Energyn marraskuun presentaatiosta:



Kuvassa mainittu Tourmaline Oil on Shellin pari vuotta sitten ostaman Duvernay Oil Corpin perustajan Michael Rosen uusin viritelmä. Useamman miljardin edestä yhtiöitä myyneestä Rosesta oli kiintoisa useamman sivun artikkeli Globe & Mailissa noin kuukausi sitten.
Tourmalinen IPO oli muistaakseni pari viikkoa sitten. Yhtiöllä ei ilmeisesti ole vieläkään verkkosivuja pystyssä(Duvernaylla oli todella heikko tiedottamiskäytäntö ja tämä ilmeisesti jatkuu Tourmalinessa), mutta listalleottoesite löytyy Sedarista. Esitteen perusteella yhtiö on(kuten Duvernaykin) nimestään huolimatta selvästi maakaasu yhtiö. Suurin osa maasta on Deep Basinissa ja Peace River Archissa. Juurikan vihjeitä yhtiön tulevaisuuden suunnitelmista en esitteestä löytänyt.

5 comments:

Anonymous said...

Mitä laskit TourmalineOil flowing boe:ksi?
CQE,CE, DEI pari kiintoisaa montney yhtiötä, oletko tutkassu tarkemmin?

Spicer said...

Mä sitten olenkin ajan tasalla(en): Tourmalinen IPO oli tänään.

Putkessa kiinni olevalla noin $125,000 per boe, behind the pipe ml. $95,000. Noin suurin piirtein. Kalliilta näyttää tässä vaiheessa pelkkien lukujen perusteella, mutta kyllähän tuo Rosen track record pitää ottaa huomioon.

Cequence ja Ce on tutuhkoja, mutta en ole CQE:sta innostunut.

Anonymous said...

Mitä NPV:tä käytit laskennassa? Itse sain jonkin verran alhaisemman fboe arvostuksen.
Kiitti vinkistä.

Spicer said...

EV:llä laskettuja. Muistaakseni 135 miljoonaa osaketta, hinta per kpl $21, nettovelka -$120 miljoonaa.

Anonymous said...

Näköjään hieman ajatuksissani olin, laskeskelin jo tulevaisuuden skenaarioita Tou:lle. Crew ja celtic poranneet meheviä kaivoja ce/dei:n alueiden läheisyydessä, melko todennäköisiä ostokohteita molemmat yhtiöt.