Thursday, November 11, 2010

ROSE

Q3-luvut julkistettiin jo viime viikon lopulla ja markkinat ilmeisesti tykkäsivät sillä osake on noussut noin 30% viikon sisään. Glacierista ei paljastettu vieläkään juuri mitään merkityksellistä: Yhtiöllä on yhden testihorisontaalin completion menossa ja lisää stratigrafi-vertikaaleja suunnitteilla. Itse päättelisin että tässä kartoitetaan resurssia eli etsitään rajoja ja sweet spotteja. Newfield on ilmeisesti pistänyt yhden horisontaalin alueella tuotantoon, mutta tuotantolukuja ei ole julkistettu.

Raportissa pääosassa oli Eagle Fordin toiminnot: Rosetan arvion mukaan pelkästään sen Gates Ranch-alueen resurssien NPV10 ennen veroja olisi yli 3 miljardia dollaria. GR kattaa pinta-alalla mitattuna noin 47% Rosetan Eagle Ford oikeuksista. Jäljellä olevasta 53% iso osa on potentiaaliltaan heikompaa kuin GR, mutta osa maasta on "öljyikkunassa" ja voi olla GR:ää arvokkaampaa. Koko Eagle Ford-oikeuksien arvo voisi olla reilut 4 miljardia. Noin kahden miljardin EV:llä kaupan päälle saa kaasun tuotantoa Kaliforniassa, muualla Teksasissa ja Coloradossa sekä tietysti Alberta Basinin Bakken-Exshaw potentiaalin.


Bakken-Exshaw osallisien(osan) käyrät:



+ Musaiikkia

2 comments:

Anonymous said...

Niukasti on tietoa Alberta Bakkenista edelleenkin. Isot pojjaat aikovat porata jatkossa ahkerasti, jotainhan sen täytyy kertoa.

Odottaako tuloksia vai lisätä, siinäpä pulma.

Spicer said...

Ajattelin lisätä Rosetaa; pienempiiin positioihin ei lisäyksiä ennen kuin saa vähän enemmän infoa. ROSElla vahva vipu resurssiin, jos se on kaupallinen ja skaalattava. Toisaalta konkreettista omaisuutta ns. back stopperina, jos ei onnaakkaan(tosin pääosin maakaasua, mutta myös nesteitä).