Friday, May 15, 2009

Pieni erä Pridea salkkuun

Alle kahdella kympillä tuli kyytiin. Edellinen erä poistui pari viikkoa sitten. Osakkeen kurssi on tullut alas 17% viidessä päivässä eikä täysin syyttä.

Yhtiöllä on vieläkin 7.5 mrd sopimusbacklogi(vastaa kolmen vuoden liikevaihtoa) kohtuullisen hyvillä marginaaleilla, omavaraisuusaste 75%(goodwillia mukana 2 alle miljoonaa), kassassa melkein 700 miljoonaa käteistä. Johto on täysi paska ja he tuntuvat kaikkensa ollakseen haukkujeni arvoinen, mutta yhtiö on alle kahdella kympillä paljon halvempi kuin useimmat muut yhtiöt tällä hetkellä.

2 comments:

Anonymous said...

Kiitos. Seuraan blogiasi. Mitä enemmän ymmärrän alasta sitä enemmän kiinnostun blogistasi. Aloittelija kun olen, sekä alalla että pörsissä, niin en vielä osaa hyödyntää tietoa. Esim. Pride:ia en ihan teknisesti osaa ostaa. Itselläni vain Nordnet käytössä. No kyllä tässä opitaan, hitaasti mutta varmasti, ja näyttää siltä ettei tässä mikään juna ihan heti ole "mennyt".

Spicer said...

Kommentista kiitosta!

Minusta osakkeiden hintataso vaikuttaa kautta linjan melko korkealta ja siksi viime aikojen ostokset ovat jääneet vähäisiksi. Korjausta odotan. Odottavan aika on pitkä, mutta good things come to those who wait. Siinä päivän klisee pläjäys.