Saturday, December 5, 2009

Uutiset eivät vieläkään lopussa

Gateway begins regulatory process
An oil pipeline to the West Coast took a step closer to fruition after regulatory agencies on Friday geared up to begin considering Calgary-based Enbridge's plans to build the Gateway line to Kitimat


Liekö tuolla öljyputkella vaikutuksia suunnitteilla olevaan kaasuputkeen ja nesteytyslaitokseen.

Noble adds to work book

Merkittävin osa tuossa sopimustilanteen päivityksessä on tuo Paul Romanon sopimuspidennys. Dr laskee uudessa 5 kuukauden pituisessa sopimuksessa yli 20% ja 100 000 dollaria edllisestä. Romano on 1980-luvun alussa valmistunut ja '98 päivitetty ei-dp semi, jolla max operointisyvyys 6000 jalkaa. Diamond Offshoren Q3 CC:ssä mainittiin että vailla dp:a olevien semien kysyntä Meksikonlahdella on heikkoa, joten dr:n pudotus ei ole yllätys.

Petrobras to Open Wallet for 2010-14 Investment Budget
Brazilian state-run energy giant Petrobras (PBR) will likely increase its investment budget when the company's 2010-2014 strategic plan is announced in the first quarter next year, Chief Executive Jose Sergio Gabrielli said Friday.

Ei mainintaa mihin raha menee.

Mexican Authorities Slash 2010 Budget For Oil Field Development

Leikkaukset koskevat siis kuivallamaalla olevaa Chicontepec-kenttää, jonka kaivot muistuttavat tuotantoprofiililtaan jossain määrin Bakkenia, mutta C:n kaivojen kaupallinen tuotantoikä on vain pari vuotta.

Kurdistan: A lot of oil, a lot of risk

Kattavahko artikkeli poliittisesta tilanteesta.

2 comments:

Anonymous said...

Kurdiöljyä koitan saada tankattua riskisalkkuun. Äkkiseltään en ole keksinyt parempaa konstia kuin ostella DNO:ta. Kulunut viikko ensimmäinen viikko kun olen omistanut kyseistä yhtiötä.
Riskisalkkuun nyt myös ladattu Africa Oilia.
Aika saa näyttää miten noiden käy.

Anonymous said...

Ei tuo Irak/(Kurdi) mikään eldorado ole todellakaan monestakin syystä.
Mutta koska en usko satuihin, vaan uskon että halpa "light" oil vielä muuttuu helevetin arvokkaaksi, vielä sinä aikan kun meikäläinen jaksaa rokata, siksi koitetaan ottaa positiota riskilläkin sen mukaan.
Nyt ladattu DNO (jolla kait katastrofi maine ainakin kurdien parissa), Heritage Oil, pari lisää johon muutama tonttu heitetty kehiin. Varmaan todennäköisintä että kaikki menetetään! Onko näkemyksiä, heittäkää ajatusta.
Superspicerinä; Ei se USA huvikseen tonne mennyt...