Thursday, September 22, 2011

NADL

Tiedote:(viime viikolta)
Hamilton, Bermuda, September 15, 2011 - North Atlantic Drilling Ltd ("NADL") has through market purchases repurchased 4,050,000 of the Company's own common stock at an average price of NOK8.00 per share. After the purchase, NADL's holding of treasury shares is 11,869,119.
 IPO:ssa osakkeen hinta oli 9,75 kruunua ja yhtiö on tähän päivään mennessä ostanut takaisin 10 miljoonaa osaketta(1% osakekannasta) noin 9 kruunun keskihintaan.

4 comments:

Anonymous said...

Mitäs tuumit Rocksourcesta?
Aamulla tuli huti ilmoitus.

Hurja kurssireaktio.
Teknologiaan kohdistuneet odotukset, niistä nyt varmaan ilmat poissa.
Onkohan tilanne korjattavissa, vai ollaanko kokonaan metsässä, teknologian suhteen.
//p

Spicer said...

Näyttäisi aika selvältä että teknologia ei toimi, jolloin RGT:n tarve toimia itsenäisenä yhtiönä on mennyttä. Odotan että fuusioivat yhtiön johonkin isompaan, sillä on noissa blokeissa kuitenkin hieman arvoa.

Omat osakkeet ovat juuri nyt reilut 70% miinuksella. Positio oli alunperinkin pieni(taisi olla noin 2% pääomasta), joten ei ole merkittävä menetys. Veikkaisin että 10, 20 prosenttia saa vielä tappiota kurottua takaisin.

(Tässä Bloggerin uudessa käyttöliittymässä on paljon parantamisen varaa: selain kaatuilee ja vaikka on kirjautuneena sisään niin ehdottaa sisään kirjautumista)

tabasco said...

3legsin horisontaali oli selvästi epäkaupallinen. Varmaan tekniikkakin petti mutta kyllä tuo oikeasti huono oli. En tiedä mihin kerrokseen se porattiin; seuraava horisontaali tulee syvemmälle, ehkäpä kambriin. Ei kyllä näytä erityisen lupaavalta tämän perusteella.

Spicer said...

On aika vaikea sanoa tässä vaiheessa tuleeko Puolasta mitään ja jos tulee niin kuinka paljon. Rahaa ainakin menee. Kaupallinen pläntti voi olla loppujen lopuksi hyvinkin pieni. Kaivon kustannuksiin nähden IP(24h) pitäisi olla noin 20 MMscf eli Haynesville-tasoa.