Friday, September 30, 2011

GSY:ltä viimein oikeasti päivitetty pressu

Lukuun ottamatta laskevaa tuotantoa ei näytä kauhean pahalta. Brett Hermanin(Tristar Oil & Gas, Result Energy) TORC Oil & Gas näköjään puuhastelee Argosyn maiden ympärillä. Linkki.


Vähän pressun perkausta.
-ensi vuoden budjetti $40.5 miljoonaa, josta menee 90% Big Valley-kaivoihin(6 kpl) ja loput seismiseen. Capexista 30 miljoonaa on tarkoitus kattaa omaisuuden myynneillä
-Edsonissa olevat maat ovat myynnissä ja samoin jällellä olevat Radius Resources-hankinnan kautta tulleet maat ja muut omaisuuserät(ei mainintaa missä vaiheessa myyntiprosessi on)
-GSY on poraamassa Pearcen Barons-pooliin horisontaalia. Aiemmin yhtiön suunnitelmissa oli pooliin watefloodi, mutta ilmeisesti testaavat toimisivatko horisontaalit(jos oikein muistan niin spekuloin tätä jo melkein vuosi sitten). CPG porasi muutama kuu sitten 15 km pohjoiseen olevaan Barons-pooliin horisontaalin, joka huhujen mukaan sylki öljyä ainakin alussa(flow back-vaiheessa?) 600 tynnyrin vauhdilla.
-Big Valley-horisontaaleille yhtiö(ei siis ulkopuolinen taho) arvio reserveiksi 220,000 tynnyriä(tarkalleen ottaen käytetty termi on EUR, mikä ei ole sama kuin reservi, johon liittyy kiinteästi edellytys kaupallisuudesta).

5 comments:

Anonymous said...

Marquezin ostotarjous taitaa jäädä toteutumatta?

Uskomattomissa polkuhinnoissa liuta hyviä osinkoyhtiöitä. Varma yli 12% osinkotuotto kelpaa aina. Markkinoiden pulkkamäki sen kun jatkuu eikä edes lumikaan vielä maassa.
pq

Spicer said...

Todennäköisesti jää. Rahoituksen saaminen on varmasti vaikeutunut. Markkinat eivät selvästikään odota tarjouksen etenevän.

Pelko hallitsee ja Euro-idiootit sekoilevat. Ongelmatapaukset pitää eristää ja pistää ruotuun tarvittaessa voimatoimin. Kun aikoinaan rutto riehui Euroopassa niin sairaat eristettiin, jopa kokonaisia kaupunkeja eristettiin kunnes jäljellä oli vain raatoja tai immuuneja.

Ma, tyhmä kun olen, olen vieläkin ostolaidalla. Just Energyä ostin tällä viikolla. Johto vakuuttelee että eivät ole leikkaamassa osinkoa. "Me thinks thou protest too much", sanovat. Aika näyttää.

Anonymous said...

JE pisti tosiaan pörssiyhtiölle aika epätyypillisen uutisen ilmoille. JE lisäksi eilen tuli poimittua myös mm. CFX, NAE.

Paniikki luo pohjatason usealle osakkeelle. Ensimmäisestä (8.elo)paniikkimyynnistä toipuneet osakkeet eivät ole edelleenkään palautuneet takaisin paniikkitasoilleen. Näitä etsiessä.
Luulenpa että useat tahot alkavat jo kyllästyä pelkoon ja uskaltavat pian lähteä ulos etsimään raatoja tai immuuneja.
pq

Spicer said...

CFX? Mulla oli tästä viime viikolla taas osto-toimari ja on vieläkin ostoslistalla. Tulos ja osinko heiluuu, mutta tämä on suhteellisen läpinäkyvä yhtiönä.

Anonymous said...

Samoja lappuja hamutaan näköjään. Vaikka kyseessä syklinen toimiala niin pidän sitä silti jonkin verran defensiivisenä koska loppukäyttäjiä on aina. Nykykurssilla tuskin erehtyy pahasti.
pq