Thursday, May 5, 2011

Uusi GSY PR

Uutta on paljon vaikka tätä ei eksplikoida presentaatiossa:

-tuotanto laskenut maaliskuulta 6% 850 boehen
-vuoden 2011 rahavirta ennuste laskettu $14 miljoonasta $10 miljoonaan
-Alberta Bakken-kaivojen kustannukset räjähtäneet käsiin aiemmin arvioidusta $3.6 miljoonasta($18MM/ 5 kaivoa) $4.75 miljoonaan($19MM/ 4 kaivoa)
-se suurin isoin uutinen pressussa on se että Ante Creekin eekkeri määrä on vähentynyt 2/3:lla. Mitä ilmeisimmin yhtiö on myynyt oikeuksia(tuoreiden hintojen perusteella odottaisin että näistä irtosi $7-15 miljoonaan). Tämä oli odotettavissa, kun ottaa huomioon että yhtiö on polttanut Etelä-Albertassa jo liki 15 miljoonaa dollaria maahan ja kaivoihin. Toivon mukaan Salamon tietää mitä tekee.
-Ante Creekin capex on pudotettu lähes nollaan tälle vuodelle ja Montney sekä Duvernay-kaivojen poraus on siirretty vuoden 2012 ensimmäiselle neljännekselle

Toivoisin yhtiöltä selkeämpää kommunikaatiota(voi olla että viesti ei mene perille tämän login kautta). Ante Creekin maiden myynnistä(elleivät sitten oikeudet rauenneet) pitäisi tulla pian tiedote sillä onhan tuo yhtiön kannalta varsin merkittävä asia.

Odotettavissa oli että SAB-kaivojen parametrit eivät mene ensimmäisellä yrityksellä kohdalleen ja tässähän onkin melkoinen sudenkuoppa Gassyn kokoiselle yhtiölle, mikä saa meikäläisen hieman ihmettelemään yhtiön valitsemaa strategiaa. GSY olisi voinut tänä vuonna kasvattaa maapottiaan Claireholmissa, mutta keskittyä poraamisessa vähemmän riskisiin kohteisiin(ellei sitten poraaminen ole raukeamisien pakottamaa) ja antaa muiden kehittää optimaalisin teknikka hyödyntää resurssia.

No comments: