Saturday, May 14, 2011

Bloggerilla ja bloggaajalla robleemia

Torstaina tehdyt postaukset ja mahdolliset kommentit ovat kadonneet. Kirjoitin CPG:n raportista pitkähkön tekstin torstaina, mutta ainoastaan ensimmäinen automaattinen päivitys on tallentunut ja suurin osa tekstistä on haihtunut ilmaan kuin salkun tuottoprosentit viime viikkoina. En taida jaksaa kirjoittaa tekstiä uudestaan. DRIPin ansiosta rahana maksettavat osingot jäävät tällä hektellä $80 miljoonaan per neljännes, mutta samalla tietysti osakekanta laimentuu reilusti. CC:ssä Saxberg sanoin että DRIP on tarkoitus sulkea tämän lopussa, jos Bakken water floodit toimivat kuten pilotti ja WTI on sadassa taalassa. Tämän vuoden aikana käyntiin pistettävät 25 injektio kaivoa voivat toimiessaan vähentää tuotannon luonnollista laskua vuositasolla yli 5,000 tynnyrillä per päivä(oma arvio).
Miksi ihmeessä yhtiö suunnittelee USA:n toimiston avaamista Coloradoon eikä Pohjois-Dakotaan tai Montanaan, jossa yhtiön maat ovat? Onko Koloraaton Denver Rockiesin öljypääkaupunki?

(Dynsty eli Dynastia sijoittui Denveriin ja sarja pyöri Saksassa nimellä Der Denver Clan)

5 comments:

Anonymous said...

Voi harmi! ootko aatellut pmg:tä tankata lisää näillä hinnoilla. mua ainaki houkuttas.

Spicer said...

Olen tehnyt pienen lisäyksen ja puolentoista viikon päästä tarkoitus olisi tehdä melko suuri lisäys. Oma näkemys on että PMG on öljypuolella r-r--suhteella mitattu parhaita sijoituksia tällä hetkellä.

Anonymous said...

Ja porauksetkin on osuneet aika hyvin öljyyn.

Anonymous said...

Mites näet petrobankin tulevaisuuden? etenkin thai teknologian (whitesands) . eiköhän ne josakin vaiheessa thain vie petromineralsin heavy oil kentillekkin jos se nyt toimii kunnolla.

Spicer said...

Jos toimii paremmin kuin vaihtoehtoiset tekniikat niin varmastikin tuovat. Tuo yhteys yhtiöiden välillä on nyt kuitenkin melko lailla katkaistu, joten THAIn implementointi PMG mailla Kolumbiassa täytyy tapahtua täysin kaupallisin perustein.
PRE on ilmeisesti aloittamassa oman STARin testaukseen piakoin.