Thursday, February 17, 2011

Ostin, möin, osan voitoistani join

Kuten tuli mainittua Argosyta ostin takaisin hieman.

Valeuraa ostin eilen 36 sentin hintaan vähäsen.

Rosettaa möin hieman. Nämä oli II-salkussa ja ostohinta noin $35.

Penn Westin jämät möin eilen. Mitään ei jääny. Ei ainuttakaan.

Stormia ostin muutama päivä sitten. Todennäköistä on että aiemmin kahdesti menestyksekkään yhtiön kasannut tiimi saa väännettyä kolmannenkin. Ja yhtiön omaisuus, joka on toki hajanainen on mun arvion mukaan arvokkaampi kuin nykyinen markkina-arvo.

6 comments:

Anonymous said...

EQu ja DEe kaasuisia ja velkaisia mutta vuoden lopulla ehkä enempi öljyisiä. Molemmilla mielenkiintoiset räiskäleet maata ja tuskin kaasun hintakaan paljoa nykytasoilta laskee. EQU $36195 ja DEE $44535 per boe, kohtuullisen alhainen arvostus vaikka kaasuisia ovatkin. Mitä mieltä näistä?pq

tabasco said...

Rosettan kevennystä harkitsen itsekin. Onko kuulunut mitään uusia alberta basin huhuja? Seefferin mukaan CPG:n eka kaivo eloppasi pahasti. "first two months it went from 30 (thirty) bopd to 9 (nine)". Olikohan tuo vt vai hz, vertikaaliltahan tuo on ok.

Anonymous said...

Huhujen mukaan CPG:n kolmas kaivo CPEC BARONS 16-35-12-24 olisi kuiva tai ainakin kuivahko. Kaksi ensimmäistä CPG:n Hz kaivoa huhujen mukaan erittäin lupaavia.
Käsittääkseni CPG:n kaivoja olisi 4 joten mahdollisesti kuivahkoja kaivoja onkin yhden sijaan kaksi.

Anonymous said...

Päädyinpä sitten valtakunnan omistajaksi jolla pääsin mukaan kahteen euroopan kuumimpaan peliin.pq

MVW on the move!!!

Spicer said...

MVW: Olisihan tuolla muutaman sentin tienannut, jos olisi huhtikuussa ostanut. Yhden 10 sentin tarjouksen laitoin, mutta 20 olisi pitänyt maksaa, jos olisi osakkeita halunnut.

http://milavik.blogspot.com/2010/04/glacier-county-revisited.html

Spicer said...

Noin lonkalta: DEE on ihan OK; EQU ei OK. Tämä on vain oma mielipide ja todellisuus voi olla jotain ihan muuta. EQU:n Viking-maat Provostin seudulla näyttävät oikein hyviltä, mutta tämä yhtiö on kärsinyt jo vuosien ajan surkeista johtajista. Enterra Trusti oli täysi katastrofi ja johdon vaihdoksesta huolimatta meno ei ole kovin paljon parantunut. Enterran surkeus johtui ilmeisesti osin Greensladen-veljeksistä(jotka muuten istuvat SPEn hallituksessa). Toinen näistä Greensladesta ajoi JED Oil-nimisen yhtiön ojan pohjalle ja SOGin ostaman Steen Riverin toiminnot olivat hetken aikaa osa JEDiä.