Saturday, December 4, 2010

Miten voi olla yhtiö näin halpa?

Johdolla todella vahva track record, tase vahvempi kuin pikkujoululaisen humala kello yhdeltätoista ja kohtuu kokoinen räiskäle maata yhdessä Albertan kuumimista kevytöljy resursseista(ei Cardium eikä Exshaw-Big Belly). Miten tämä on mahdollista? Tämän triplaamisellako tienaan tuohet tuoreisiin tanhutossuihin? (Ps yhtiötä, jota en nyt mainitse, ei ole mainittu logissa aiemmin)

7 comments:

Anonymous said...

Varmaan siksi pysytellyt tutkan alapuolella koska löytyy ainoastaan sedar.comista?
Vaikean laitoit, kevytöljy yhtiökin vielä. Slave point, Swan Hills tai Viking varmaankin kyseessä (ehkä montney oil pooliki sopisi). Noihin raameihin sopivaa joka ansaitsisi noin kovaa hehkutusta ei kyllä tule mieleen.

Spicer said...

Uudehko on yhtiö.

Anonymous said...

Pitihän se mennä penkomaan tarkemmin asiaa, ei löytynyt sitä mitä piti vaan jotain ihan muuta ja cardiumilta. Täytyy olla recap nimenvaihdolla joka mennyt täysin ohi tai sitten ei. Varsin kiintoisaa jos tai kun julkaiset tiedon yhtiöstä.

Spicer said...

Tää on tällanen stealth homma(kysessä ei ole Stealth Ventures ja tarkoittaa vain että tutkan alla ja yllä liitelee).

Mitenkähän tuo Arsenalin Slave Point potentiaali? Jos en ole väärässä niin olen oikeassa väittäessäni että tuo Pinecrestin kartassa ympyröity Penn Westin kaivo on alle 3 mailin päässä AEI:n maista. Laitoin yhtiöön postia, mutta eivät ole vastanneet.

Anonymous said...

Arsenalilla näyttäisi olevan hyvällä kohtaa Slave point maata, turhan vähän vaan. Arsenalin arviot kaivoista voi olla pahasti alakanttiin.

Anonymous said...

Mitä mieltä olet Pinecrestistä? Kurssi noussut mukavasti, ehkä jo liikaakin? PRY alueet slave pointilta aika hajallaan joten jonkin verran epävarmalla pohjalla liikkuu nykykurssilla.

Katsastelin tota AEI:ta uudemmalti, mielestäni hyvä ostokohde PWE:lle. Montako kaivoa/osio saa AEI porata slave point alueilleen? AEI puhuu 10 nettokaivosta joka mielestäni tarkoittaa 1 per osio. PRY puhuu 180 nettokaivosta kun 4/osio. Tuumailen tässä vaan.

Spicer said...

PRY:n kurssi on aika paljon edellä yhtiön fundia(tuotanto on vielä lähellä nollaa ja markkina-arvo yli $300 miljoonaa), mutta kun ottaa huomioon miten paljon noilla mailla on aiempia Slave Point penetraatioita ja että kuinka paljon Harvest, Forest ja Penn West ovat jo poranneet MSF-horisontaaleja riski ei ole niin suuri kuin miltä se näyttää. Osakkeen kuitenkin odottaisin olevan dead moneya niin kauan kunnes tuotanto nousee tuhatluvuille. Ellei sitten joku tee Resultteja ja osta yhtiötä jo tässä vaiheessa. Aika mielenkiintoinen sattuma(?): Wade Beckerin edellisen yhtiön nimi oli Peerless ja Peerless-niminen järvi löytyy tuolta REd Earthin etelä-puolelta.

Arsenalin luvut koskevat vain Gilwood ja Granite Wash-muodostelmia, jotka ovat Slave Pointin alapuolella. Slave Point on aina ollut alueella toissijainen kohde, koska siihen poratut kaivot eivät juurikaan tuota ilman frakturointia. Nuo aiemmat frakturoinnit ovat huomattavasti pienenmpiä kuin nykyisin käytetyt ja tuolla on frakturoitu aiemmin vain vertikaaleja ei horisontaaleja. Evillä pystyy poraamaan lähinnä vain talvisin, joten AEI tuskin poraa tänä talvena SP-MSF-horisontaaleja. Itse arvioisin että 10-20 mahtuisi hyvin noille maille vanhojen SP-vertikaalien läheisyyteen.