Saturday, December 25, 2010

Epsilonilla jotain uutta ja suurta tähtäimessä?

Alla oleva on Epsilon Energyn(EPS) marraskuun presentaatiosta:



Kuvassa nimetyt kentät ovat tuottaneet pääasiassa Smackover-muodostelmasta ja Norphlet-muodostelmasta. Smackoverin alin osa on nimeltään Brown Dense Limestone, jota pidetään yhtenä alueen tärkeimmistä source rockeista. Voisiko tämä olla Epsilonin kiinnostuksen kohteena?

THE SMACKOVER OF ALABAMA & MISSISSIPPI
-PROLIFIC SOURCE ROCK AND RESERVOIR

6 comments:

tabasco said...

Maanomistajien keskusteluista päätellen EOG on tänä vuonna kahminut brown dense eekkereitä.

Spicer said...

Chesapeaken Mclendon väitti kesällä että kaikki Pohjois-Amerikan suuret hyödynnettävissä olevat epätavanomaiset muodostelmat on löydetty, mutta EOG:n Papa sanoi ihan julkisesti olevansa erimieltä. EOG:lla näyttäisi olevan ainakin pari isoa resurssia työn alla.

Epsilon päätyi tarkkailulistalle muutama kuukausi sitten, kun kävin läpi small cap energia rahastoja, tämä oli muistaakseni Jennifer Stevensonin hoitamassa rahastossa.
Yhtiössä on ovi käynyt suhteellisen useasti viime vuosina, mikä harvemmin on hyvä merkki. Toisaalta Marcellus on hyvä backstopperi ja potentiaalia löytyy Bakkenista ja tuosta uudesta virityksestä. Voisi ostaa pikkuposition. Tuo pääomistaja näyttää poimineen kyytiin pieniä eriä vielä viime aikoinakin:
http://www.canadianinsider.com/coReport/allTransactions.php?ticker=eps

tabasco said...

EPSillä tosiaan näytti olevan palanen Weyburn-Bakkenia. En kyllä löytänyt mitään karttaa alueista.

Löysitkö muuten minkäänlaista karttaa ruskeasta tiiviistä? Muodostelmaan liittyvä spekulaatio nostaa ilmeisesti Deltic Timberin osakkeita.

Jossain spekuloitiin, että CHK:lla olisi vielä yli miljoonan eekkerin julkistamaton play hihassaan.

Spicer said...

Mclendon on itse puhunut siitä miljoonasta eekkeristä(tästä muistaakseni postaus kuuukausi tai pari sitten), ilmeisesti hän tarkoittaa että tuon resurssin jälkeen kaikki on löydetty. Pariin eri huhuun resurssin sijainnista olen törmännyt, mutta nämä eivät ole erityisen luotettavia.

EPS on ilmeisesti ottanut Spartanin farmariksi Saskathcewaniin.

Ei ole vielä tullut karttaa BDL:stä vastaan.

tabasco said...

Ilmeisesti Arkansasin ja Lousianan rajan tuntumassa on perinteisesti porailtu Smackoveria. Tämä selittäisi Deltic-spekulaatiotakin, suurin osa maista näyttäisi olevan Arkansasin puolella rajan pinnassa. Heti rajan eteläpuolella poraillaan Haynesvilleä. Esim. Encana näyttää satsaavan eniten nimenomaan Haynesvilleen.

Spicer said...

Search & Discoverysta löytyy aika paljon materiaalia Smackoverista, tosin vielä ei ole kunnollista karttaa löytynyt.
Epsilon näyttää tuollaiselta perässäjuoksijalta, joka hankkii maita isompien ja/tai pätevämmin miehitetyiden yhtiöiden perässä. Joku isompi on tuolla ARK-LA seutuvilla oikeuksia hankkinut, se näyttää melko selvältä noiden maaomistajien keskustelujen perusteella ja noiden perusteella Epsilonkin on ehkä tuonne päin suunnannut. EOG on ilmeisesti testannut potentiaalia joillain kohdin, mutta yhtiö on testaillut useampia muodostelmia viime vuosina ja moni on jäänyt testi-asteelle.

Encanalla on varmaankin voimassa kilpailukieltosopimus Cenovuksen kanssa, joka estää yhtiöltä öljyn etsinnän toistaiseksi ainakin Kanadassa, ehkä muuallakin. Collingwoodista ei muuten ole kuulunut juuri mitään sitten kesän.