Wednesday, October 27, 2010

AEI & Evi & Slave Point

Forest Oil poraa todella aktiivisesti Slave Point-muodostelmaa Otter ja Evi-alueilla ja yhtiö on lisensoinut viimeisen viikon sisällä tusinan verran kaivoja alueelle. Arsenal Energyn kannalta mielenkiintoista on se että yksi uusista kaivoista on lisensoitu noin 100 metrin päähän AEI:n maista ja toinen kaivo on kilometrin etäisyydellä. Rigscout tiedoissa kaivojen ei mainita olevan horisontaaleja minkä pitäisi tarkoittaa sitä että ne ovat "tavallisia" vertikaali-kaivoja, mutta ERCB:n tiedoissa nämä ovat horisontaaleja.

Jos käyttää Arsenalin maiden vanhoja vertikaali Slave Point-kaivoja rajana muodostelmalle niin AEI:n Evi alueen maiden itä-puoliskolle mahtuisi hyvin 9-12 horisontaalia(3-4 per osio(section)). Pinecrest(PRY) antaa huonoimmalla eli ns. C-tyypin Slave Point-horisontaalille $3 miljoonan NPV:n (diskonttaus-% 10) ja Penn Westin skaala karbonaatti-kaivojen NPV:lle uusimmassa presentaatiossa on $3.5-4.2 miljoonaa.
Jos AEI:n maille mahtuisi 9 kaivoa joiden NPV on $3 miljoonaa voisi mahdollinen Slave Point-resurssi tuoda $27 miljoonaa lisäarvoa yhtiöön(konservatiivinen arvio). Arsenalin markkina-arvo tällä hetkellä on n. $124 miljoonaa.

Arsenal ei ole maininnut Slave Pointtia tuoreimmissa presentaatioissaan kertaakaan eikä SP-kaivoja ole suunnitelmissa, joten voi olla minä tässä vain haihattelen.

Penn Westin tuorein presentaatio (Karbonaatti-muodostelmia käsittelevä osio alkaa sivulta 62)

Pinecrest Energyn tuorein presentaatio


Päivitystä 28.10.2010

Aivot olleet neljännes teholla tekstiä kirjoittaessa ja on näköjään unohtunut että AEI:n WI Evi:sttä vaihtelee 25-100%.
Forest on lisensoinut taas eilen uusia SP-horisontaaleja Eviin ja nämä vieläkin lähempänä AEI:n maita. Forestin kaivo-lisenssejä on jo varmaankin 20-30.
Pinecrest tiedotti tänään että se on ostamassa 17 000 eekkeriä SP-potentiaalia omaavaa maata tuolta seudulta usean eri kaupan kautta.

No comments: