Wednesday, September 15, 2010

Kanadalaisia presentaatioita

Peters & Co. Pohjois-Amerikan öljy ja kaasu konferenssi 2010, jossa mukana tuottajia ja palveluyhtiöitä. Nimestä huolimatta kaikki osaanottajat näyttävät olevan vain kanadalaisia yhtiöitä(ainoana poikkeuksena Devon), mutta osaanottajien määrä on kyllä hyvin mittava. Mukana mm.Cenocus, Nexen, Bonterra, Petromanas, Vermilion, Precision Drilling, Angle, Enerplus, Baytex, NAL, Legacy, Bankers, Niko, Gran Tierra, Petrominerales.

Konferenssi kestää kolme päivää ja se alkoi eilen, joten kaikkia presentaatioita ei voi vielä kuunnella.

Linkki

Itse kuuntelin eilen Legacyn ja Surgen presentaatiot ja täytyy sanoa että kumpikaan ei tehnyt suurta vaikutusta. Legacyn kesällä tapahtuneessa Turner Valley-kentän ostossa oli kuten arvelinkin kyse kassavirran hankinnasta. Maxhamishia tj. Yanko kommentoi että ei vielä tiedä onko kyse resource playsta eli skaalattavasta resurssista.
Surgella ei ole tässä vauheessa juurikaan mitään uutta tarjottavaa. Voi olla että lähtevät konsolidoimaan tuota Amaranth/Spearfish-resurssia Manitobassa, tosin paljoa ei varmaankaan ole myynnissä. Amaranthiin liittyvistä yhtiöistä australialainen Molopo Energy on varsin mielenkiintoinen ja yhtiöllä on myös Bakken-maata sekä oikeuksia Quebecin Utica-liuskeessa.

1 comment:

Anonymous said...

Kiitos linkistä, olisi jäänyt kuuntelematta.