Friday, December 7, 2012

PFC-arpa tyhjä, roskikseen(alkup.otsikko Owen-3H 20 days later)

PFC: Owen-3H Update

 After 20 days of testing...
...no hydrocarbons were recovered
Siinäpä se ytimekkäästi.

Sitten jotain TF2:n ja/tai Skyrimin ystäville:

3 comments:

Anonymous said...

On tämä öljyyn sijoittaminen yhtä perkelettä!

Anonymous said...

Ihmettelen miksi tekivät kattavat testit kaivoon mistä ei löydy öljyä?

Lääniä on yhtiöllä paljon joten kirvestä ei kannata vielä kaivoon heittää. Fyffee yhtiön pitää silti ensin kaivaa jostain.

Spekut ovat olleet petollisia sijoituskohteita viime aikoina, mitä houkuttelevampi sitä surkeampi lopputulos. pq

Spicer said...

PFC:n tarina yhtiönä on kyllä erittäin suurella todennäköisyydellä lopussa. Rahoituksen saaminen sijoittajilta on ollut vaikeaa jo jonkin aikaa ja nyt se on mahdotonta. Rahan kerääminen on kyllä tällä hetkellä vaikea myös yhtiöille joilla on tuotantoa ja tekevät +-0 tulosta.

Omien lappujen arvoksi kirjasin nollna jo puoli vuotta sitten, mutta loppuun aion pitää. Jääpi vahvampi muisti tästä tapauksesta ja toivon mukaan auttaa uusien sijoituksien seulonnassa.

PFC oli hieno "paketti", mutta alussa olisi pitänyt tiedostaa Georgina Basinista ei ole aiemmin tuotettu juuri mitään(tavanomaista tai epätavanomaista), toisin kuin Maverick Basinista(Eagle Ford) tai Williston Basinista(Bakken & TFS). Tavanomainen tuotanto osoittaa, että
1)Basinissa on riittävästi orgaanista moskaa(tekninen termi)
2)keittiössä sopivat olosuhteet, jotta moskasta keittyy kaasua ja ölkkää ja kaikkea noiden väliltä. Tavanomaisien löytöjen ja tuotannon puute ei tietysti välttämättä johdu yllä mainituista seikoista, mutta jos kyse on poliittisesti vakaasta ja teknisesti ei-haastavasta alueesta niin tavanomaisien puute viittaa siihen, että epätavanomaisen löytöjen tekeminen on epätodennäköistä.


Jalostajista on irronnut parhaat tuotot viimeisen vuoden aikana ja veikkaisin, että positiivinen meno voi jatkua vielä(mutta ei kyllä aivan samalla tahdilla).