Wednesday, February 22, 2012

Maxhamish marginaalinen?

SOGin uudessa presentaatiossa kaivon kustannukset ovat nousseet $4 miljoonaan $3.5 miljoonasta ja ROR-ennuste on pudonnut 30 prosenttiin. Mahdollinen/waterflood parantaisi tuottoja, mutta jos kaivojen kustannuksia ei saada alas ei tämä etene. Sijainti on suuri ongelma(ei siirtoputkea lähettyvillä) ja sen ylitse ei pääse.

2 comments:

tabasco said...

Käsittämättömän matala netback.
Ei kai trucking voi noin paljon maksaa? 550 mailia Cushingista Meksikonlahdelle maksaa arviolta $7-19/bbl (http://www.mnn.com/earth-matters/wilderness-resources/stories/oil-convoy-blues-trucking-game-foils-crude-traders)

Näköjään SOGin karttojen mukaan Muskwan öljyakkuna ulottuu korkeintaan Boyerin lounaisnurkkaan, jos sinnekään.

Spicer said...

Paljonkohan on pytyn myyntihinta? Joutuvat ehkä myymään alennuksella. Laatu kylläkin oikeuttaisi preemioon. Muistaakseni jossain maininttiin, että öljy kuljetettaisiin Fort St. Johniin asti.

Kaivojen IP:tä ja EUR:iä voisi nostaa poraamalla pidempiä horisontaaleja, mutta tuo vaatisi tehokkaampaa porauskalustoa(mikä maksaisi).

Schoch ja Skeith ostaneet yhteensä 26,000 osaketta viime viikolla: http://canadianinsider.com/node/7?menu_tickersearch=SOG+|+Strategic+Oil+%26+Gas Mikä lie motivoi.