Wednesday, October 17, 2012

Jos jotain yrittäisi

Arcania ostettu käppyrän perusteella(näyttäisi että väliaikainen pohja on saavutettu). Yhtiön taloudellisen tilanteen osalta en ole ajantasalla, mutta 1/2 vuodessa on kurssi keikahtanut alas 80%, joten se ei liene kovin hyvä. Crescent Point taitaa omistaa vielä (toivon mukaan) 15-20% osakkeista ja voisi yrittää sulloa ARNin taskuunsa.


2 comments:

Anonymous said...

Omat Arcanit tukevasti pakkasella. Ostopäätökseni perustui pitkälti siihen että CPG näki 5.5CA$ tasolla yhtiön olevan hyvä sijoitus. En ole lisäämässä positiotani yhtiössä ennenkuin sumu hälvenee yhtiön yltä.

PFC:ltä tuli myös uutisia, ei mitään hyvää kuitenkaan. Owen vaikuttaa lupaavalta mutta kaksi muuta kaivoa ei niinkään. En myy enkä lisää näillä tiedoilla. Owenin virtaustesti tulokset haluan ma tietää.

pq

Spicer said...

Päätelmä ei ole huono. Kuitenkin 20% siivulla CPG käytännössä takasi sen, että kukaan muu ei ole tarjoamassa yhtiöstä. Jos CPG ostaa loput 80% 2,50 dollarilla niin keskihinta jää varsin kohtuulliseksi ja saa yhtiön alle tasearvon. Arcanin johdolle monoa persiille ja yhtiö neuvottelee hinnoitteluvoimallaan porauksen ja frakkauksen kuluja alas kymmenyksen. Löisin melkein vetoa, että tarjous on tulossa pian, mutta kun en lyö.

Salkussa on vieläkin PFC:tä. Tulokset ja yhtiön sanailu ei herätä luottamusta. Tämän kohdalla veikkaan, että pelimerkit on menetetty. Summa ei ole suuri. Mutta, kun konkan jälkeen osakkeet poistetaan salkusta tulostan tuon poistoilmoituksen(ainakin aiemmin välittäjät ovat ilmoittaneet poistosta konkissa, kokemusta on) paperille ja kehystän sen. Opettavaista taidetta.