Wednesday, March 14, 2012

Ruuttana ruudussa

PMG:n Ruttan vilahtana BNN:llä perjantaina

8 comments:

Anonymous said...

Ei mitään erikoista mutta jotain kuitenkin:
http://tinyurl.com/77lvt2h

pq

Spicer said...

Noista muutoksista on ollut puhetta jonkin aikaa. PSN:ää on pidetty yhtenä muutoksien suurimmista hyötyjistä.

Anonymous said...

Yleensä ensimmäisenä markkinoille tuotteen tuovat ovat menestyneet parhaiten. PSN:ää laitettu myyntilaitaan ahkerasti joka kerta kun joku ilmoittanut kilpailevasta tuotteestaan. Itse aion holdata kunnes tulee parempia merkkejä marginaalien kutistumisesta. PSN parhaassa asemassa vastaamaan tulevaan kysyntään.

pq

Anonymous said...

Rob Lauzon oli eilen BNN Market call:ssa. Päätin varmuuden vuoksi nostaa PSN keskihintaa eilen.

Yllätyksetön tulos. Neutraali ohjeistus ehkä lievä pettymys joillekin.

pq

Spicer said...

Lauzonin työnantaja Middlefield nolasi itsensä melko täydellisesti reilun vuoden takaisilla kaasun hintaennusteilla(ja raahasivat "asiantuntijoija"(A. Bermam) tukemaan ennusteitaan) ja Lauzonkin päästi nyt suustaan sammakon TETin kohdalla: kondensaattia käytetään nostamaan bitumin viskositeettiä. Eiköhän kuitenkin laskemaan sitä viskositeettiä?

Kaasun porauksen vähentymisellä on varmaanki selvä vaikutus PSN:ään, kun kaasukaivojen frakkaukseen käytetään pääsääntöisesti selvästi enemmän nesteitä kuin keskim. öljykaivon. En ole PSN:ää myynyt ja muutenkin on enemmänkin ostalaidalla palveluosakkeiden suhteen.

Anonymous said...

Useat analyytikot ja gurut (mm. W.Buffett) ovat ennustaneet kaasun hintakehityksen täysin väärin.

En ole juurikaan seurannut Lauzonia. Nyt kun vilkaisin hänen aiempia poimintojaan niin näyttäisi osuneen kohdallaan paremmin kuin E.Nuttalilla.

Viskositeetti termi on aiemminkin aiheuttanut lapsuksia :)

pq

Spicer said...

Aikaa kun on niin perhanan rajallisesti niin olen jonkin verran perkaillut noiden BNN:llä näkyvien taustoja ja jätän heikoimmin suoriutuvien pätkät katsomatta. Maakaasuennusteiden takana oli kylläkin Dean Orrico, joka käyttää titteliä chief investment officer Middlefieldissä. Middlefieldin Andy Nassr vaikuttaa kyllä hyvin pätevältä, mutta tämä ei seuraa energiaa. Lauzonin rahastot näyttävät pärjänneen aika hyvin.

Anonymous said...

Stockchasesta katsoin. Middlefieldin rahastot näyttäisi olevan aika keskivertoja. Riippakivenä tosiaan kaasuiset yhtiöt.

pq