Monday, March 19, 2012

McOsinko?

CanElson Announces Fourth Quarter and Annual Financial Results and Declares Initial Dividend

As a result of CanElson's growth in funds flow from operations and strong financial position, the Corporation's Board of Directors has approved the implementation of a dividend policy, which provides for the payment of a quarterly dividend. The Board of Directors has declared an initial quarterly dividend of $0.05 per share ($0.20 annually) for the three month period ended December 31, 2011, payable on April 12, 2012 to shareholders of record at the close of business on March 26, 2012. Management believes the Corporation can pursue disciplined but aggressive growth and return value to our shareholders through a dividend.


20 sentin osinko kustantaa yhtiölle vuositasolla noin $15 miljoonaa ja tämä näyttäisi olevan kestävällä tasolla, kun yhtiön netto tulos vuodelta 2011 oli $33 miljoonaa ja liiketoiminnan rahavirta $55 miljoonaa.

Skotit ovat tunnetusti saitaa väkeä, joten pitää olla tarkkana, että lantit kilisevät tilille asti:

5 comments:

Anonymous said...

ESI:lla on myös tekniikkaa millä hyödyntävät maakaasua poraamisessa.
Voi olla ettei CDI saa kilpailuetua omalla tekniikallaan?

pq

Spicer said...

Muistaakseni Oilweekissä oli juttu ESI:n maakaasun käytöstä jo puolisen toista vuotta sitten(blogissa saattaa olla linkki tuohon, löytyy ehkä "natural has"-tagillä). CDI:llä täytyy olla jotain uutta, jos he kuvittelevat saavansa patentin "ratkaisulleen". Patentti on kuitenkin vasta hakemusvaiheessa.

Anonymous said...

Lupe porskuttaa suunnitelman mukaan. Vai miten näet tänään julkaistut tulokset? Käsittääkseni vahvistaa että tilanne on kaavaillun mukaista, shamppanjaöljyä on ja sitä on suht. paljon.

Voi tulla kivoja ostopaikkoja, jos osa isoimmista ruotsalaisista omistajista joutuu poliittisista syistä luopumaan omistuksistaan. (Ruotsissa "debatti" Lundin Oilin afrikan muinaisista operaatioista sen verran tunteita ja lööppejä herättävää, että seuraus on realistinen).

Avaldsnesista johtuen itse reippaasti ja tukevasti Lupe kyydissä, lisäksi himppu STL:ää ja DetNor:ia.
//p

Spicer said...

Spendrupin(vai oliko tämä joku pastillimerkki) tulokset hyviä tällä kertaa joo.

Ruotsalaiset rahastot saattavat myydä. Mutta Lupella ei kylläkään ole toimintaa tuolla Afrikassa enää, joten mitä se myynti nyt hyödyttäisi. Minun puolesta voisivat siirtää päälistaukseen Osloon tai Lontooseen.

Talisman tuli tuonne Sudaniin muistaakseni Arrakis Energyn oston kautta ja paikalliset rahastot pakottivat yhtiön myymän Sudanin toiminnot vuosikymmen sitten.

En itse myy nyt mitään. Kun on Brent hinnoittelun piirissä ja ölkkä pumppataan suurelta osin suoraan tankkereihin, jotka pääsevät helposti sinne missä tavarasta saa parhaan hinnan.

Spicer said...

Niin ja ne Lupen Barentsin blokit ovat kiintoisia Statoilin löytöjen ja tuoreimpien kommenttien perusteella.