Thursday, January 19, 2012

Navigointi jatkuu

SDRL - North Atlantic Drilling secures extension of contract for West Navigator

Hamilton, Bermuda, January 19, 2012 - North Atlantic Drilling has been awarded an 18 month contract extension for the drillship West Navigator by A/S Norske Shell. This contract extension will secure employment for West Navigator until end of June 2014. The estimated revenue value for the contract extension is US$320 million.


Päivätaksa on noin $585,000, mikä merkitsee 5% laskua nykyisestä. Ottaen huomioon että kyseessä on HE-alus(ja NCS-hyväksytty), on sopimuksen kesto yllättävän lyhyt. Kolmen vuoden jatkoa odotin itse. Silti oikein hyvä sopimus.

2 comments:

Anonymous said...

Jaahas, lyhyeksi jäi Ikäheimosen pesti Fredriksenillä. En todellakaan tiedä mitään taustoista, mutta ei voi olla huomioimatta, ettei ollut kauaa sitten kun oli muutama artikkeli, mistä jäi fiilis, että ottaapa siellä CFO kovasti kantaa, asioihin jotka eivät kuitenkaan ole CFO:n asioita. Varmasti väärin citeerattu + muuta väärinymmärrystä taustalla.
Mutta aina negatiivinen asiahan tuommoinen on. No, ilon aiheitahan tässä muuten kyllä tämän vuoden aika on riittänyt...
Toivotaan suomipojalle vaan hyvää jatkoa, eikös tuo kuitenkin ole meidän kovinta sarjaa kun puhutaan kansainvälisestä ölkkä/ölkkäpalvelubusineksesta.
//p

Spicer said...

Edellinen CFO Brandsrud kesti kuitenkin (tasan)3 vuotta. Hänkin muuten tuli SDRL:iin Shelliltä.
Homma ei varmastikkaan ole sieltä helpoimmasta päästä, kun Fredriksen ja Tröim sekoittaa pakkaa koko ajan nopeilla ja agressiivisilla liikkeillä. Varmaan aikamoinen muutos Shellin toimintaan verrattuna.

Tiedotteen mukaan Ikäheimonen olisi ollut aloitteellinen, mutta totuus selviää vasta parin vuoden kuluessa.