Monday, January 2, 2012

iQ

iQ:n ihqu Q3-luku vertailu julkaistu: Linkkki. Kamalan rasistinen ja sillai ku tos on vaan kanatalaisia.

3 comments:

tabasco said...

Vanhoja uutisia (mutta itselleni uusia):
http://www.naturalgaseurope.com/pgnig-lubocino-1-shale-gas-well-data-and-resources-estimate-3623
10mmcf/d ilmeisesti kahdesti frakatusta vertikaalista. Täysin erilainen tulos kuin muilla. Melkein voisi epäillä virhettä.

Spicer said...

Sama luku näyttäisi olevan Puolan presidentin kanslian verkkosivuilla, mutta luku on konvertoitu metreistä jalkoihin ja aikayksiköistä toisiin. Multa on jäänyt Puolan seuranta vähemmälle parin viimeisen kk:n ajan. Näyttää siltä että geologia olisi parhaimmillaan fairwayn itäreunalla. Lubo-ykkönen näyttää olevan melkein Itämeren rannalla.

Idemmästä:

TETHYS STORSATSAR I BALTIKUM - FÖRVÄRVAR OLJEPRODUCERANDE TILLGÅNGAR I LITAUEN

"En reservoarstudie som gjorts på licensen tyder på att reserverna kan ökas väsentligt om modern alternativ oljeutvinningsteknologi används. På licensen finns också stor potential för okonventionella kolväten, inklusive exponering mot skifferlager från silur- och ordovicisk tid."
http://www.ngnews.se/messages/tethys-oil-tethys-storsatsar-i-baltikum-f%C3%B6rv%C3%A4rvar-oljeproducerande-tillg%C3%A5ngar-i-litauen-tety/minimal?company_name=false&css=http%3A%2F%2Fwww.tethysoil.com%2Fcss%2Fpress.css&lang=sv&locale=sv

tabasco said...

Aika kova luku se on. Ainakin paikallisesti peli toimii hyvin. Lubo-1:n geologiasta löytyy paljon selvitystä. Heikosti frakkautuvia savimineraaleja on paksulti. Ordovikki näyttäisi hiukan paremmalta sen suhteen, ehkä frakki/frakit tähdättiin sinne.

Tethyksen alue on aika kaukana, öljyisemmässä ikkunassa. Se ei välttämättä ole hyvä asia, ölkkä vaatii läpäisevämmän kiven kuin kaasu.

Valeuralta tuli taas ihan kohtalaisia tuloksia, keskimäärin...