Tuesday, December 20, 2011

Saxberg BNN:llä

Klippi. Andrew Bellin kysymys jatkuvasta osakekannan laimennuksesta on ilmiselvästi varsin kiusallinen Saxbergille, kuten pitäisikin olla. Saxberg on aiemmin sanonut että DRIP voitaisiin lopettaa tai supistaa tulevana vuonna, jos öljyn hinta on satasessa yhtiön ja tuotanto kasvaa odotetusti. Jos Viewfieldin wateflood toimii laajemmassa skaalassa niin DRIPin sulkeminen on realistista. 2012 ohjeistuksen mukaan injektiokaivojen määrä on tarkoitus tuplata ensi vuoden aikana yli 50.

Beaverhill Lake-projekti näyttää etenevän suunnitellusti: Second Waven perjantaina julkaistun tiedotteen mukaan 13 ensimmäisen BHL-horisontaalin 30 päivän keskimääräinen IP on yli 650 tynnyriä per päivä. Ainoastaan yksi JV-kaivoista näyttää epäonnistuneen, kaksi kaivoa(15-36 ja 13-25) näyttää maksaneen itsensä jo takaisin. SCS:n ainoat 100% WI:n kaivoa(2 kpl) näyttävät epäonnistuneilta tai ainakin ei-kaupallisilta.
BHL-waterflood pilotti käynnistyy ensi vuonna ja kivi on selvästi ainakin paikoittain niin huokoista että vesi saa öljyn liikkeelle.

Lisätty sana "ja"

No comments: