Friday, June 3, 2011

SEPAC kevät showcase

Audiot ovat nyt tarjolla: Cequence, Strategic, Argosy, Open Range, Galleon, Hawk, Primary jne.

ONR, SOG ja GSY on kuunneltu. GSY:n Salamon on hieman väsyneen oloinen. Hieman enemmän yksityiskohtia SAB-kaivoista irtosi: Ensimmäinen horisontaali on Banffissa toinen Big Valleyssä. Salamon kutsui Big Valleyta varsinaiseksi Alberta Bakken-kaivoksi. Testasivat Gasfracin tekniikkaa(tästä oli tieto jo aikoja sitten Stockhousessa), mutta kivi ei murtunut, joten palasivat tavanomaisempaan.
Banff-kaivoa on swab-testattu noin 180 tynnyriä öljyä per päivä(luku on itse laskettu hieman vaikeasti sekavasti ilmaistuista luvuista), mutta water cut on melko suuri ja kaivossa on vielä rutkasti frakkinesteitä. Tarkempia tietoja Salamon lupasi kuun loppuun mennessä.
Presentaatiosta jäi neutraali vaikutelma.

ONR oli OK. E&P-puoli yhtiössä ei tee vieläkään vaikutusta. Poseidon jyristelee eteen päin. Pohjois-Dakotassa ollaan ilmeisesti kieltämässä frakkineste montut, mikä, käyttääkseni viime aikoina ahkerasti hyödynnettyä ilmaisua, sataa POCSIn laariin. Saa nähdä miten kauan yhtiön etumatka kilpailjoihin säilyy, mutta tällä hetkellä sitä on runsaasti mikä näkyy marginaaleissa.

SOGilta oli taas CFO Screaton esitelmöimässä(kuten viime syksynäkin(mitä ihmettä tj. Schoch tekee fyrkkansa eteen?)). Yhtiö on hyvässä kunnossa, paljon potentiaalisia katalysteja näköpiirissä jne. Screaton vihjaili lähiviikkoina tulevan positiivista dataa yhtiöltä ja viittauksen kohde oli varmaankin tämä. Steen Riverin alueella olevasta Muskeg dolomiitista saattaisi olla resource playksi. Tai sitten ei aika näyttää.
Kokonaisuutena oikein positiivinen vaikutelma jäi, vaikka uutta ei ollutkaan hirveästi.

05.06.2011 Korjattu asiavirhe ja täydennetty

No comments: