Saturday, June 18, 2011

Naula erääseen arkkuun

Culane Enters Into Arrangement and Asset Sale Agreements

CALGARY, ALBERTA--(Marketwire - June 17, 2011) - Culane Energy Corp. ("Culane" or the "Company")(TSX VENTURE:CLN) is pleased to announce that it has entered into an agreement (the "Arrangement Agreement") with Killam Acquisition Company Ltd. ("AcquisitionCo"), a subsidiary of a TSX 200-listed company, whereby AcquisitionCo will acquire all of the issued and outstanding common shares of Culane (the "Culane Shares") for cash consideration of $2.32 per Culane Share for aggregate consideration of $78.7 million, including the assumption of $13.8 million of net debt, pursuant to a plan of arrangement ("the Arrangement"). In conjunction with entering into the Arrangement Agreement, Culane has also divested certain assets located in Saskatchewan for additional cash proceeds to Culane of approximately $7.3 million, with such proceeds having been applied to reduce Culane's current indebtedness. The transaction represents a 35% premium to the closing price of the Culane Shares on June 17, 2011 and a 35% premium over the 20-day weighted average trading price of the Culane Shares on the TSX Venture Exchange up to and including June 17, 2011...


Ostaja on? Noh Legacy on ainakin on TSX-200-yhtiö(TSX-composite-yhtiö), mutta sillä ei ole Shaunavonissa toimintaa. Huskylla on Shaunavonissa toimintaa ja se on myös mukana compositessa. Hyödytöntä spekulointia.



Oma Culane-seikkailu alkoi osakkeiden ostolla viime keväänä ja päättyi tämän vuoden tammikuun lopussa osakkeiden myyntiin tappiolla. Vielä syyskuussa osakkeen ollessa noin $1.50 harkitsin khattaamista tuplaamalla position(tästä on postaus, joka löytyy Culane-tagilla), mutta en tätä tehnyt. Jos olisin tuplannut position(ja tietysti jättänyt myynnin tekemättä) olisi 14 kuukauden sijoitukselle(ensimmäiset osakkeet ostetty '10 huhtikuussa) tullut 14% tuotto ennen veroja. Samalla ajanjaksolla TSX Capped Energy Index tuotti noin 3.5%.
Alusta alkaen näkemys oli että johto on ongelma, mutta yhtiössä on arvoa. Rekappia pidin todennäköisimpänä vaihtoehtona. Vuoden alussa näytti kuitenkin siltä että Culanen johto(sis. hallitus) ei ollut halukas myymään tai edes kaupittelemaan yhtiötä tunaroinneista huolimatta.
Opettavainen kurssikäyrä. Kurssi nousi Killam-kentän tuotannon kasvaessa ja öljyn hinnan noustessa; romahdus tapahtui Killam-kentän tuotannon laskettua ja öljyn hinnan sukellettua. Öljyn hinta on taas ylhäällä Killamin-tuotanto ei, vaikkakin se näyttää viimein tasaantuvan waterfloodin vaikutusten myötä.

19.6.2011 Muoks.

No comments: