Friday, May 4, 2012

MUR: Muskwa & SAB

 MUR Q1 CC:

Our fifth North American resource play is located in Northern Alberta, the Muskwa oil play. So far, we have an accumulated 170,000 net acres in our first well flowed light oil with initial production rate in the 50 to 100 barrel a day range. This is somewhat encouraging, and we are looking to put that well on pump for further evaluation. It is still early days for us, and we are planning to drill another well later this year to continue testing the play and our completion techniques. 
ja
 In Southern Alberta, we continue to see positive results from our first well completed in the Three Forks zone, with production rates now over 400 barrels of oil per day of light oil, a well that has been producing over 120 days. We have fixed the wax buildup in that well and have been rewarded with these higher rates, a promising sign for this area. We have just completed our second well on the same zone and are monitoring initial production results. With this encouragement, I expect to step up activity here this year.


Kukaan ei vaikuta saaneen erityisen positiivisia tuloksia Muskwa-kaivoista.   

4 comments:

Anonymous said...

Huonomminkin voisi mennä.
pq

Anonymous said...

Nythän rokataan Africa Oilissa ja Petrograndissa, varsinaisia vedätys pump and dump ceissejä... molempia kuitenkin jäänyt himppuisen jonkun salkun pohjalle.
Huomenna 9.5 Africasta ilmoja pihalle.
Tänään koitin tosin jopa lisätä Petroa, mutta lähti sen verran ennenkuin ehdin, kyttäilen kyllä ihan vakavissani lisäyksiä. Noista meikkä kyllä häippäsee sitten heti sopivalla hetkellä, mutta koitetaan ajoittaa hypeä.
Eikös Spicerikin joskus kuiteskin kommentoinut Africaa, jos jotenkin on samaa muodostemaa arabien kanssa, niin... Siksi olenkin vain puolesta luopunut (ajat sitten), ajattelin että eka kaivo olis kuiva ja että sit heitän spekuja sisään, ei toiminut se taktiikka tällä kertaa. Lopuilla afrikoilla plakkarissa meikäläisen ennätysprossat, jotain yli 300%.
Petrossa kyllä substanssia, siksi kyttäilenkin lisäyksiä. Paikalliset höpöttävät että olis löytynyt + tajuakseni ptnin pojat messissä. Uuden tj:n suhteen, en ole löytänyt aihetta, että en luottaisi Maxiin. Mutta se on varma että herkästi on sormi myyntinappulalla.

Uusia pääomia/sotakassaa orgaanisesti pikkuhiljaa keräillen...
//p

tabasco said...

Markkinat näyttää olevan sellaiset että mukaan ehtii (ja kannattaa mennä) nollariskillä eli vasta kun jotain löytyy. Seuraavaksi kytätään CGX:ää.

PXT:llä ilmeisesti lupaava julkistamaton kaivo LLA-32:ssa, onko kukaan muu seuraillut.

Spicer said...

Omistan kyllä vähän AOI:ta, mutta määrä on salkun kokoon/tuottoon nähden olematon.
Tuo osuma on kylläkin tuolla vajaumatrendillä, ne Arabianniemimaan analogiprospektit ovat tuolla lähempänä Afrikan Sarvea.
Pre-drill arvio tuosta ei ollut kovin suuri, mutta arvio on varmaankin ylitetty. Löytö voipi olla osa suurempaa trendiä, joten löydettävissä voi olla useampia samalla mekanismilla syntyneitä kenttiä.