Wednesday, November 16, 2011

Sossulla konverenssi

Soc. Genilla ja First Energyllä konferenssi Torontossa; webcastit ja hieman taustaa yhtiöistä löytyy tämän linkin takaa(vaatii rekisteröitymisen, mutta ei edellytä todellisia tietoa, ei edes s-postiosoitetta). Mukana Surge, Wild Stream, Sure, Trilogy, Celtic jne.(vain kanadalaisia).

Lisäys 19.11.2011
Korjattu 21.11.2011 (perk'eleesti kirjoitusvirheitä)

Kommentteja osasta kuunnelluista:

RMP: ponneton presentaatio, ei mitään kiinnostavaa, eikä juuri potentiaalia näkyvissä.

Vero: johto ei maininnut mitään taseesta tai yhtiön taloudellisesta tilanteesta. Tämä on matkalla umpikujan päässä olevaa seinää.

Legacy: jälleen asiallinen presentaatio, mutta sisältö on melkein muuttumaton vuoden takaisesta. Waterflood-pilotit ovat edenneet hieman.

Lone Pine Resources: ei kiinnostavaa(liikaa kaasua). Yhtiöllä on "kaasuoptioprojekteja"(kun hinnat nousevat niin...)(löytyy yhtään yhtiötä, jolla ei ole näitä). Forest pääsi eroon Kanadan toiminnoista. Olisiko yhtiö myynnissä?

Longview Oil: yhtiön Sask.maat vaikuttavat kohtuullisen potentiaalisilta(mutta eivät Bakkenin suhteen). Positiivinen vaikutelma jäi presentaatiosta.

Total Energy Services: tältä(kin) on tulossa kilpailevia tuotteita Poseidonin altaille; presentaatiossa ei kuitenkaan tarkempia yksityiskohtia tuotteista, vain lyhyt maininta.

Renegade: jossittelua Pohjois-Dakotan maiden(Renville County) suhteen. Yksittäinen, hieman outo heitto (Wild Streamin) Viking-exploratiota kohtaan. Taidan poistaa tämän omalta tarkkailulistalta.

No comments: