Tuesday, March 29, 2011

"EOG boss 'astounded' at gas dash"

Upstream
EOG Resources chief executive Mark Papa said today it is "astounding" that the company's competitors plan to increase natural gas production this year despite slumping prices...

6 comments:

Anonymous said...

Päätitkö kuitenkin jatkaa bloggailua julkisesti? Erittäin hyvä jos näin on käynyt!!pq

Spicer said...

Kävi kämmi: oli tarkoitus laittaa tuo toinen takaisin julkiseksi, mutta vahingossa meni tämä, kun Blogger näyttää tuolla hallintapuolella aina ensisijaisesti ensimmäisenä luodun blogin vaikka sisään kirjoittautuisi toisen blogin kautta.

Uudelleen veivailu menisi naurettavaakin naurettavammaksi, joten olkoon näin.

Anonymous said...

Tosi piristävä juttu kevääntulon lisäksi!

Canadian Coastal ja Nexen spudannu lähelle GSY:n kaivoa. Tuskin ihan sattumalta.

Mitä ajatuksia Zodiacin uutisesta? Vaikuttaa lupaavalta. Tuli otettua heti kyytiin hiukan.

Onko muuten LGO tuttu?pq

Spicer said...

Tutkailin hieman Zodiacia viime vuoden puolella ja päätin tuolloin jättää ostamatta. Kreyenhagen on syvällä, joten kaivot ovat kalliita mikä taas edellyttäisi korkeita IP:tä ja EUR:ä. Aivan kuten Montereykin tämäkin on Kaliforniassa, joten samat frakkaukseen liittyvät poliittiset haasteet ovat vastassa. Muistaakseni yhtiön edustaja sanoi syksyisessä presentaatiossa että heidän maillaan ei ole paljoakaan(lainkaan?) asutusta minkä pitäisi tehdä frakkailusta vähemmän kiistanalaista.
Johto ei tehnyt suurta vaikutusta.

Zodiacista voi tulla mahtava menestystarina, mutta itse jätän tämän väliin.

Largo on tuttu muutaman vuoden takaa, mutta en seuraa yhtiötä.

Spicer said...

Kevät ei tosiaan tule päivääkään liian ajoissa. Tuossa viikonloppuna kävin mökillä yrittämässä siivota pihaa oksista joulukuisen puiden kaadon jäljiltä, mutta eipä tuosta mitään tullut kun oksat ovat lumimassan alla jumissa.

Anonymous said...

Päivät pitenee ja näköjään sitä myötä myös työpäivät. LGO:n Maracas Vanadium projekti toteutuessaan voi olla hyvinkin kannattava. Vaikuttaisi että kysyntää Vanadiumille riittää tulevinakin vuosina.

Räpellystähän tuo Zodiacin taival on ollut mutta ehkä tämä muuttaa suunnan. Hyvin mahdollista että osoittautuu kannattamattomaksi lähteä kehittämään.