Friday, October 21, 2011

USA:n kaasuvarastot kasvussa

Vuoden ensimmäisellä puolikolla näytti vielä että kulutus ja tuotanto olivat lähtentymässä toisiaan ja varastot olisivat laskemassa, mutta kehityssuunta näyttää taas kääntyneen huolimatta negatiivisista makronäkymistä. Tai ehkäpä juuri noiden vuoksi.



Tässä Goldmanin näkemyksiä öljystä parin viikon takaa(Brent vs. WTI, Bakkenin ja Eagle Fordin vaikutus tulevina vuosina, Cushingin pullonkaulan ohittaminen jne.) .
Chartit varastettu FE:ltä
Minkähän takia mää muuten käytän vieläkin englanninkielisiä tagejä?

5 comments:

Anonymous said...

Trioil porannut hienon kaivon: 1,630 bpd 1.4 mmcf ngpd (68h)

"new light oil reservoir and project area for the Company in western Alberta"

Onko parempaa tietoa paikasta?

Uutinen: http://tinyurl.com/68oqoad
pq

tabasco said...

Huomasin uutisen, mutta parempaa tietoa ei ole. Olisiko BHL? Kannattavuudesta on vaikea sanoa kun farm-in ehtoja ei ole tiedossa. Uusin Lochend-kaivo on ihan hyvä ja vastaavia kaivonpaikkoja on ilmeisesti inventaariossa ainakin kymmenkunta. Muutkin slickwater-kaivot on olleet ihan ok mutta kurssi on laskenut kuin lehmän häntä. Valoa tunnelin päässä?

Anonymous said...

Uusi Montney öljypooli ehkä?
Ei tuo TOL ainakaan kalliilta vaikuta. Virtaavan arvostus ~$35000ja NAV ~$5.
pq

Spicer said...

Ei mainintaa hapoista, joten tuskin on karbonaatti. Ellei sitten ole BHL-hiekkakivi; muodostelma muistaakseni muuttuu karbonaatista hiekkakiveksi Peace River Archin seudulla.

tabasco said...

Montney taitaa tosiaan olla todennäköisempi vaihtoehto. Ante Creek - Kaybob akselilla on mittailtu tuollaisia virtauksia viime aikoina.