Saturday, January 18, 2014

CPG NYSEen

CRESCENT POINT ENERGY ANNOUNCES NEW YORK STOCK EXCHANGE LISTING

January 17, 2014 CALGARY, ALBERTA. Crescent Point Energy Corp. (“Crescent Point” or the “Company”) (TSX: CPG) is pleased to announce that it has been approved for listing on the New York Stock Exchange (“NYSE”). Crescent Point expects that its common shares will open for trading on the NYSE on Wednesday, January 22, 2014, under the ticker symbol “CPG”. KCG Americas LLC is the Designated Market Maker for Crescent Point shares.
Vermilion listautui viime vuonna ja CPG:ltä on tiedustelu listautumissuunnitelmista jo vuosia, joten tämä ei ole yllätys, varsinkin kun ottaa huomioon Uinta-hankinnan. Tiedotteesta ei selviä kenen lappuja tuonne olisi tulossa kaupankäyntiin, sillä minkääänlaisesta listautumiseen liittyvästä annista ei ole tiedotettu.

Yhtiö on kohtuu vedossa ja water floodit näyttävät vaikuttavan jo merkityksellisesti yhtiön kokonaistuotantolukuihin. Rahastonhoitajat tykkäävät yhä yhtiöstä ja pelkästään viimeisen kuukauden ajalta yhtiö näyttää olevan puolen tusinan salkunkantajan top pickeissä. Aiemmin yhtiön antien kautta tienattu helppo raha hankkinut yhtiölle ja sen johdolle "ystäviä", mutta näyttää noita vieläkin olevan, vaikka viime vuonna pisti liikkeelle osakkeita aiempaa vähemmän.

No comments: